Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Lista: Här är 4 kladdkakor fullproppade med godis som du bara måste testa!

blogg.se 18/07
Kladdkaka är löjligt gott och slår aldrig fel. Men ibland måste även en klassiker förnyas. Här är fyra varianter där man fyller kladdisen med massa godis. Det kan ju inte bli annat än smarrigt.

Marschoklad, toffifee och... Ahlgrens bilar..? 

Ja, det är några av godisbitarna som dessa sköna kladdkakor är fyllda med. 

Det måste ju bara provas.  

 

 

1. Ferrero rocher-kladdkaka 

Ferrero rochers krämig mjölkchoklad, hela hasselnötter och krispigt kex passar helt perfekt i kombination med en riktigt kladdig kladdkaka. "Den godaste kladdkaka jag har gjort" är bakbloggaren Sweet and simples utlåtande om mästerverk. 

Här hittar du receptet 

 

2. Seg kladdkaka med toffifeekräm

Fortfarande inte så märkligt egentligen. Smarrig Toffifeekola-täcke tillsammans med smårinnig choklad á la kladdkaka. Ja, det funkar helt enkelt. Men sen baksnuskar vi till det ordentligt genom att toppa med toffifeekola och hasselnötter. Ja, du hör ju bara hur löjligt gott det låter. Du kan väl inte leva ett fullt liv utan att ha provat detta? Precis, skulle inte tro det.

Här hittar du receptet

 

3. Kladdkaka med mars, rice krispies och oreos

Nu börjar det blir lite mer ninjaavancerat, men tappa inte modet. Denna kladdis fyller du alltså med rice krispies, havssalt och mars-choklad. Du kladdar på ett chokladöverdrag och som att det inte var nog, för det är det ju aldrig, så strösslar vi på lite havssalt och slänger på lite oroes-kakor. Mer är alltid mer. 

Här hittar du receptet

 

4. Kladdkaka med Ahlgrens bilar

Nu börjar det flippa ur. På riktigt. Det är alltså en vit kladdkaka (utan kakao, men fortfarande ack så kletig, såklart) som är fullproppad med, ja precis, Ahlgrens bilar. Det här måste du bara testas! Och peta på några bilar ovanpå kladdisen också och floffa dit en klick grädde. Succé! 

Här hittar du receptet 

 

Alla recepten ovan är från grymma bakbloggen Sweet and simple

 

Vilken skulle du helst prova?Vill du ha flera besökare till din bak/matblogg? Dela dina recept i denna grupp!

 

DU KANSKE ÄVEN GILLAR DESSA KLADDIGA RECEPT:

 

Gilla
Visa fler kategorier