Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Missa inte dessa superkladdiga recepten

Blogg.se 12/04
Riktigt så där kladdig och gojsig choklad – det är ju svårt att få nog av. Vi har hittat tre dödligt smarriga recept som får munnen att vattnas.
Brownie med centerganache, kladdig chokladkaka med chokladkolaglasyr, chokladrutor med mandel, pistage- och granatäppletosca.
Mmmm, det låter ju bara hur gott som helst.
Dessa tre chokladdrypande recept måste vi bara prova. 

 

 

1. Brownie med centerganache

Den här brownien är precis så där kletigt och gojsigt som man vill ha det. Släng sedan på centerganache och du har detta fantastiska mästerverk. Toppa med lite frasigt chokladgodis med kras, typ kina-waffers och servera med grädde eller glass och hallon. 

 

 

2. Chokladrutor med mandel, pistage- och granatäppletosca 

Egentligen kanske det inte ens behövs något mer än att visa den här fantastiska bilden för att förstå varför detta är DRÖMMEN. Men om du känner att du behöver en liten puff i rätt riktning så säger vi så här: Kladdiga chokladrutor som har en fantastiskt god tosca-smet på toppen – gjord på mandel, pistagenötter, granatäpple och passionsfrukt. Så mycket gott!

  


3. Kladdig chokladkaka med chokladkolaglasyr

Det här är ju varje chocoholics blöta dröm. Det är alltså en kladdig chokladkaka med glasyr på chokladkola. Det låter ju nästan lite för bra för att vara sant. 

 

Vilken efterrätt är du sugen på?
 DU KANSKE ÄVEN GILLAR: 

 

Gilla
Visa fler kategorier