Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

My kitchen stories listar: Här är 3 bakbloggar jag älskar

blogg.se 06/09
– Linda är en inspiration för alla som älskar att fotografera allt ätbart, säger bloggaren Camilla, My kitchen stories, om bloggen Call me cupcake.

Kakor, cupcakes eller tårtor.

Här får ni inspiration från tre grymt duktiga bloggare.

Bakbloggaren My kitchen stories berättar varför hon älskar dem.

 

 

Källa

1. Sockerrus.se

– Även om Lisa inte är så aktiv längre så är hon många hemmabagares first stop för allt från grunder i bakning till mer avancerad tårtkonst. Hennes blogg är som ett online kunskapslexikon om bakning och jag går fortfarande tillbaka till gamla inlägg för att säkerställa att jag har rätt förhållandet mellan till exempel vispgrädde och choklad när jag ska göra en ganache.

 

Källa

2. Callmecupcake.se

– Linda har underbara recept men jag kikar in på hennes blogg mest för hennes bilder som får det att smälta i munnen. En stor inspiration för alla som älskar att fotografera allt ätbart!

 

Källa

3. Sweet-and-simple.se

– Sabina tar svenska klassiska bakverk till en helt ny nivå. Kladdkakor, småkakor och semlor i versioner som man aldrig hade tänkt på själv. Hennes blogg är en riktig boozt för kreativiteten. Väntar man ett stort antal gäster eller bara vill baka en massa till sig själv så tycker jag att man ska kolla in hennes långpannekakor!

 

 

 


Läser du bakbloggar?
 

 


Du kanske även gillar:

Gilla
Visa fler kategorier