Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Så fixar du tidernas roligaste piratkalas

blogg.se 26/04
Att fixa ett piratkalas är väldigt roligt och inte särskilt svårt. Här ger Kikan sina allra bästa tips på hur du med enkla medel fixar ett hejdundrande roligt kalas.

Tårta och korvar i form av sjörövarskepp.
Döskallekakor, flaskpost och skattjakt.
Här hittar du allt
– för ett roligt och lyckat piratkalas!

Inbjudningar
Gör det enkelt! På nätet finns det massor av gratismallar som du kan skriva ut. Tips! Kolla Pinterest för inspiration. För att ge inbjudningarna en gammal och sliten look, elda försiktigt på kanterna.


Dukning och dekorationer
Om du inte är ett fan av för många engångsartiklar. Duka med vanligt porslin. Det är både billigare och mer miljövänligt. Coola etiketter och vimplar finns också att skriva ut.


Mat och tårta
En pirattårta gör garanterat succé när den seglar in på kalasbordet. Svår att göra? Inte alls. Här visar Kikan dig hur. Korvarn kan du också göra som små skepp. Klipp till en bit papper och sätt fast med ett grillspett och sen är det klart.


Skattjakt och godispåsar
Vad vore ett piratkalas utan skattjakt? Fixa ett brev med tillhörande skattkarta från Kapten Blodskägg. Skatten (godispåsarna) lägger du i en plastback som du sen gräver ner. Markera grävstället med ett par korslagda pinnar. En spännade aktivitet och ett perfekt avslut på ett roligt kalas.



DU KANSKE ÄVEN GILLAR:

 

Gilla
Visa fler kategorier