Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

5 vardagshändelser – alla småbarnsföräldrar känner igen

Blogg.se 23/04

"Det spelar liksom ingen roll hur många nappar man köper, de är ändå alltid försvunna när man behöver en." Missa inte familjebloggaren Johanna Kajsons roliga lista.

Babblarna går på repeat, sötnöten vägrar ta på sig kläderna och napparna har fått ben.
Känner du igen dig?
Everyday-bloggaren Johanna Kajson har listat fem vardagshändelser alla småbarnsföräldrar garanterat känner igen sig i.1. VAR ÄR NAPPEN?!!
Det spelar liksom ingen roll hur många nappar man köper, de är ändå alltid försvunna när man behöver en till sitt hysteriskt gråtande barn som tröst. Allra värst är väl ändå på natten när du sträcker dig efter en av alla nappar du förberett på nattduksbordet och handen hittar… ingenting! Bara att försöka leta i sängen, på golvet och under sängen…


2. ”Googla det”
Det spelar ingen roll om det är märkliga utslag på barnet, en smoothie som stått i kylen tre dagar istället för två eller om du undrar om det veeerkligen inte finns någon snäll nattningsrutin som kan hjälpa ditt lilla hjärta att komma till ro när det är dags att sova. Numera googlas allt och historiken handlar till 99% om barn, barnuppfostran eller barnprylar.

 

3. En kopp kallt kaffe är också kaffe!
Den där ryyyykande heta koppen kaffe står redo och bredvid dig ligger ett glossigt magasin och väntar… Kanske är där en bit mörk choklad på kanten av din instagramvänliga kopp och lugnet har spridit sig över lägenheten denna förmiddagen… Eller inte? Alla med småbarn vet att en kall kopp kaffe är också kaffe och du är så koffeinsugen så du halsar kaffet i farten när du svänger förbi koppen du hällde upp för 45 minuter sedan eftersom barnet velat klättra på stolar och bord, har behövt besöka toaletten två gånger och absoluuut velat leka tittut därefter. Tur att även du glömde kaffet eftersom det är helt makalöst roligt att leka denna leken med just ditt barn som råkar vara det gulligaste i världen.


4. Att klä på barnet är en…eh… utmaning
Du har köpt urgulliga kläder till ditt barn och funderat ut olika matchande outfits men varje gång det är dags att klä på ungen så är det en utmaning värd att klassas som en cell på fångarna på fortet... Ålandandes, snurrandes barn + gråtfest en hollywoodstjärna skulle smälla av för att härma brukar utmynnas i en småsvettig förälder och en halvt påklädd miniatyr. Vantar är väl överdrivet ändå va?

5. ”Vi flyyyyger över kuuulllaarnaaa”
…sjung med för jag vet ju att du kan texten, eller hur? Babblarna är den text och melodi som snurrar i ditt huvud när du inte kan sova eller något du helt plötsligt nynnar högt i duschen utan att tänka på det. Förutom att det är den bästa presenten till föräldrar i nöd så får man nog ändå erkänna att melodierna är catchiga, melodifestivalen nästa?


Känner du igen dig?DU KANSKE ÄVEN GILLAR:
Mest besökta bloggar
Gilla
Visa fler kategorier