Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Tre roliga dokussåpa-bloggare

blogg.se 13/04
Brukar du knarka dokusåpor? Då har vi tre bloggar som du inte ska missa för att få lite smaskiga detaljer om bakom kulisserna-detaljer och annat kul.

Ex on the beach drog precis igång sin första svenska säsong och det första avsnitten gick förra veckan. Det var kärlek, avundsjuka, alkohol och (som vanligt) drama. Serien går ut på att åtta singlar bor i ett lyxigt hus, festar och har det bra. Sedan kommer deras ex in i huset, en efter en. Detta skapar lite lätt friktion i tillvaron – chockerande nog...

En av deltagarna från detta program bloggar här på Blogg.se: Emelie 

En annan nyhet i realitytv-världen är att Baren ska dra igång igen. Denna gång med gamla deltagare i andra dokusåpor. Aina Lesse har vi sett i Paradise Hotel och Dokusåpastjärnorna på slottet, nu är hon en deltagare i Baren. Hon bloggar här.

Ett annat ansikte som kanske känns igen är Sandra Ankarstrand som var med i förra säsongen av Farmen. Hon har gjort en helvändom och är sedan (nästan) ett år tillbaka nykterist och väldigt vältränd. Hennes blogg hittar du här, även hon är med i årets säsong av Baren. 

 

Kollar du på dokusåpor?
 
 
 
 
pollcode.com free polls
 
 
Gilla
Visa fler kategorier