Så här gör du: Vattenmelonpizza med kokosgrädde och färska bär
Detta recept är så himla gott! Och vet ni vad det bästa är? Att man kan äta resterna till frukost dagen därpå. Fast chansen att det kommer att bli rester över är nog... minimal...
När sommaren kan erbjuda färska bär och meloner blir man ju lycklig.
Denna smarriga fruktpizza passar lika bra som efterrätt, mellanmål eller toppa söndagsbrunchen.
Ät och njut!
Vattenmelonpizza med kokosgrädde och färska bär
Ställ in kokosmjölken i kylskålet minst 24 timmar innan användning.
Ingredienser:
1 liten vattenmelon
1 dl färska hallon
1 dl färska blåbär
Färsk mynta (valfritt)
2 burkar à 400 ml kokosmjölk, kylskåpskall
Ta fram kokosmjölken från kylskåpet. Vänd burkarna upp och ned och öppna dem. Skopa ut den tjocka kokosmjölken tills du kommer ner till vattnet som är kvar.
Spara gärna vattnet till att använda i smoothies eller annat. Det är väldigt gott! Lägg den tjocka kokosmjölken i en bunke och vispa upp med hjälp av en elvisp. Dela melonen i trekanter. Toppa med kokosgrädde, färska bär och mynta.
MUMS!
Detta recept publicerades först på mat/bakbloggen Alicias kokboks
DU KANSKE ÄVEN GILLAR:
- 5 jordgubbiga efterrätter!
- Gör din egen jordgubbsmojio-glass - på pinne!
- 5 nyttiga recept på supergod rawfood-glass.
- Supersomriga drinkar du inte vill missa.
- Så stor är världens största glass!