Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Esmaralda - personlig spådom

Redaktionen 4 dagar sedan
På Internet finner vi alla typer av resurser och kunskapsdelning, allt från vetenskapliga artiklar till personliga bloggar. En blogg som sticker ut från mängden är den av en utbildad familjeterapeut, författare och livsrådgivare, som erbjuder sina tjänster kostnadsfritt för att hjälpa människor i behov.

Här är du alltid välkommen att ställa korta frågor i kommentarsfältet under varje blogginlägg. Bloggägaren tar sig tid att svara på dessa frågor, men påpekar att hon bara har möjlighet att besvara en del av dem. Trots detta, ger hon varje fråga samma omsorg och noggrannhet, och hon betonar att alla hennes kunder är lika viktiga. Det är enbart via bloggen som hon svarar gratis på frågor, vilket är en ovärderlig resurs för de som kanske inte har möjlighet att söka rådgivning på annat håll.

För de som söker en mer personlig och omfattande rådgivning, erbjuder bloggen personliga spådomar via e-post. Detta är en möjlighet för dig att ställa så många frågor du vill och få vägledning och stöd i alla livets skeden. Processen är enkel - du mailar din fråga, och hon svarar med all information du behöver.

Förutom att erbjuda rådgivning och spådomar, erbjuder denna bloggägare även distanshealing. Om du befinner dig i en orolig period, är sjuk, känner dig trött eller deprimerad, kan denna typ av healing vara till stor hjälp.

Bloggägaren är inte bara en utbildad terapeut, utan hon har också skrivit en bok med titeln "Esmaraldas Seanser". Boken finns att köpa i pocketformat och ger läsaren ytterligare insikt i hennes filosofi och metoder.

Oavsett om du söker snabba svar på dina frågor, en personlig spådom, eller distanshealing, erbjuder denna blogg ett unikt tillfälle att få tillgång till dessa tjänster. Genom sin engagerade och omsorgsfulla inställning hjälper bloggägaren människor att navigera genom livets komplexitet och finna lugn och klarhet.

Till blogggen
Gilla
Visa fler kategorier