Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Information från Blogg.se: Vi slutar med PRO

27/11
Från och med 10 december kommer vi inte längre ha kvar våra PRO-paket på blogg.se. Det kommer alltså endast finnas en gratisversion av portalen. De användare som har aktivt PRO kommer ha tillgång till samtliga funktioner fram tills dess att paketen löper ut.

Våra PRO-teman samt den avancerade statistiken kommer inom kort att släppas till samtliga användare. Man kommer fortfarande kunna fortsätta blogga hos oss precis som man gjort tidigare. 

De användare som har köpt sina domäner via oss och vars domäner vi förlänger/administrerar i dagsläget kommer i samband med att PRO stängs ner få tillgång till sina egna konton hos Loopia, där vi har administrerat samtliga domäner. Man kommer alltså fortsättningsvis förlänga sin domän direkt hos Loopia och inte via vår kundtjänst som man tidigare gjort. Inloggningsuppgifter till sitt konto hos Loopia beställs genom att klicka HÄR, och skickas till den mailadress man först registrerade domänen med. 
Nedan följer information från Loopia:

Vid frågor eller funderingar, kontakta kundservice@blogg.se så hjälper vi er. Vid frågor om domän, kontakta Loopia här: https://www.loopia.se/support/
Gilla
Visa fler kategorier