Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Ida Wargs bästa tips för dig som vill bli influencer!

Moa Alfredsson 04/03
Vi har fått dom bästa tipsen från Ida!
Drömmer du om att skapa en business som bygger på dina sociala medier? Drottning av blogg, podd och vlogg Ida Warg ger oss sina bästa tips för att lyckas i influencer-världen.

 

Hej Ida! Hur ser en typsik dag ut i ditt liv?
Det finns ingen typsik dag då alla dagar ser helt olika ut. Men just nu är jag delvis mammaledig och är största delen av dygnet med min son och leker. Tar några möten i veckan, fotar och filmar samarbeten och jobbar med mail och förbereder mina sociala kanaler på kvällarna när Elvis sover. Det är full fart varje vaken sekund just nu.

Vad är ditt bästa råd till en ung kvinna som vill påbörja en influencerkarriär?
Hitta en egen nisch och kör på det som kommer naturligt och det du gillar och väx organiskt. Att krysta fram material håller inte i längden och kommer lysa igenom. Gör det du älskar och ge inte upp för det tar tid att bygga upp en trogen följarskara.

Ida är just nu mammaledig med sonen Elvis. Men jobbet med sociala kanaler fortsätter ändå!

Är jobbet som influencer lika lyxigt som det verkar?
Både ja och nej. Det lyxigaste är att man är fri och kan anpassa sin jobbtid och jobbplats. Det som är mindre bra är att man aldrig är helt ledig. Alltid nytt kontent som ska upp för att hålla kanalerna levande.

Du driver ju både welloteket och ditt brun utan sol märke, vilken är den största lärdomen du dragit från att driva egna varumärken?
Jag har kontrollbehov så det har varit ganska svårt för mig att kunna släppa kontrollen och lita på andra. Men det måste man göra för att bolaget ska gå frammåt, man kan inte göra allting själv. Därför är det absolut viktigaste att omge sig med ett bra team som sitter på olika kvalitéer.

Gilla
Visa fler kategorier