Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Möt vår nya bloggare Mattias Coleman!

Moa Alfredsson 28/12
"Jag startade min blogg för att kunna hjälpa och inspirera andra människor"
Vi hälsar hälsoentusiasten och Mr Universe kandidaten välkommen till blogg.se! Lär känna Mattias lite bättre och ta reda på varför träning är så viktigt för honom och hur man gör för att nå sina mål!

 

 

Hej Mattias! Vad hoppas du att dina läsare tar med sig från din blogg?
Jag startade min blogg för att kunna hjälpa och inspirera andra människor. Fitness och träning har alltid varit en stor del av mitt liv och nu är det mer så än någonsin. Jag vet själv hur svårt det kan vara att veta hur exakt man ska göra för att få resultat, så jag vill dela med mig av mina kunskaper för att förhoppningsvis kunna hjälpa andra. Sen inspirera andra att leva ett nyttigare och hälsosammare liv.

Det låter så härligt! Du är just nu i Australien och håller på att förbereda dig inför Mr Universe tävlingen, hur ser din vardag ut där just nu?
Jag har nu kommit hem men min vardag där borta var helt fullspäckad från morgon till kväll. Vi hade väldigt mycket press, plåtningar, möten och vi övade i flera dagar inför finalkvällen att det knappt fanns någon fritid över. Jag vaknade runt 06 för att vara klar till 07 och hålla på med saker fram till ca 22 på kvällarna. Det fanns lite dödtid på dagen men den tiden gick åt att träna, för att se till att kroppen var på topp! Slitsamt var det men när det kommer till tävlingar så måste man ge 110%, jag vill inte känna att jag kommer på andraplats och alltid undrat att om jag hade kämpat lite hårdare hade jag då hamnat på första plats?!

Mattias gjorde mycket press i Australien som Sveriges Mr.Universe kandidat!

Du gör ju mycket av det som många drömmer om, har du några råd på hur man gör för att våga följa sina drömmar?
Det rådet jag har är att det är ditt liv, och man lever bara en gång, så lev det livet du vill leva. Man ska inte låta rädsla eller dylikt förhindra en för då har man redan förlorat. Strunta fullständigt i vad andra tycker och tänker för du ska inte, inte göra något för att någon annan tycker det är en dum idé. Sen är inget omöjligt! Du kan bara om du vill och vågar kämpa och satsa 100%, och vägrar ge upp. Sen är inte saker alltid lätt för då hade alla gjort det, men det är nästan det som gör det mer värt i slutändan.

Träning och hälsa är en stor del i ditt liv, varför är detta viktigt för dig?
Att sitta hemma och äta massa skit och inte röra på mig alls gör så att jag mår väldigt dåligt. Jag känner mig deprimerad då. Men att träna och röra på mig, sen äta nyttig mat som jag vet att min kropp behöver, gör så att jag mår fantastiskt. Nu säger jag inte att man inte får unna sig men att leva ett mer hälsosamt liv har gjort så att jag är piggare, gladare och har så mycket mer ork och energi.

Träning är en viktig del av Mattias liv!

Sista frågan: Vart hoppas du att du är om 10år?
Vart jag är om 10 år vet jag verkligen inte men det som är viktigast för mig är att jag är glad, frisk och älskar det jag jobbar med. Jag vill helst vara gift och ha barn då, men det händer när det händer. Men något jag kan påverka är min hälsa och mitt arbete. Får jag drömma så vill jag ha mitt eget företag som baserar sig i olika länder så jag får resa samtidigt.

Besök Mattias blogg och hälsa honom välkommen till blogg.se!

Gilla
Visa fler kategorier