Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Fredagssnack: Hon lämnade livet i Sverige och flyttade till Thailand! 

Moa Alfredsson 24/08
"Vi slutade arbeta helt just för att leva det fria livet utan en massa måsten!"
Det har gått många år nu sen Annika och maken Rulle flyttade permanent ner till Thailand. Bloggen fungerar som en dagbok där den som vill kan få en inblick i livet från Thailand. Inspireras till att leva ditt drömliv!

 

Hej Annika! Vad handlar din blogg om?
Min blogg handlar om det goda positiva livet över lag men framför allt om vårt fantastiska liv här i Thailand. Vi (min make Rulle och jag) har haft hus i den lilla fiskebyn Huay Yang, ca 32 mil söder om Bangkok sedan 2006 men flyttade hit permanent i september 2011. Vi slutade arbeta helt, lämnade våra respektive arbeten med flaggan i topp just för att leva det fria livet utan en massa måsten och ville själva styra över våra liv. Vi var friska och tränade massor och ville ta vara på de år vi förhoppningsvis har kvar. Träningen har fortsatt och vi reser både i Thailand med våra motorcyklar eller besöker andra länder minst 2 gånger om året. Jag är också mycket engagerad i byns herrelösa hundar och ser till att göra deras liv så bra som möjligt i den mån jag kan och förmår. Bloggen handlar mest om att ta till vara livet samt tänka positivt, ta hand om kropp och själ och jag försöker inspirera mina bloggläsare att tänka och leva i den riktningen.

Hur härligt ser inte detta ut?! 

Vad härligt det låter! Hur ser din perfekta dag ut?
När jag får utlopp för min positiva livssyn och vet att jag spridit positiva vibbar omkring mig samt fått en rejäl fysisk träning på bl a min cykelträning på minst 7-8 mil i en fantastisk natur och miljö. Alternativt har jag haft en fantastisk strandpromenad i sällskap med "mina" strandhundar som ger tillbaka så mycket kärlek.

Falcon är en av de hundar Annika ofta träffar på sina promenader! 

Om du fick ge ett råd till ditt yngre jag, vad hade du sagt?
Omge dig bara med positiva människor som ger god energi och lyssna på din magkänsla på vad som är rätt och riktigt. Var alltid ärlig mot dig själv och var den du är utan att föreställa dig att vara någon annan. Om jag tycker om mig själv och kan se mig själv i ögonen har jag en större förmåga att vara en bättre människa som omgivningen gillar att umgås med och litar på. Tilltro är viktigt för mig.

Här hjälper Annika till och tar hand om gatuhundar!

Så bra tips! Sista frågan: Vad längtar du till just nu?
Till en kryssningsresa i oktober 2018 under 1 månad från Singapore till Australien och sedan vidare från Sydney till Nya Zeeland och åter till Sydney. Därifrån flyg hem till Thailand igen. Mitt längtanshjärta finns alltid hos övriga familjen i Stockholm. De kommer till oss i Thailand så mycket de kan och vi besöker dem i Stockholm någon månad om året.

GILLADE DU DETTA KANSKE DU OCKSÅ TYCKER OM:

- Därför älskar vi att blogga!

DIY bloggaren tipsar: Så kommer du igång med att sy!

Mammabloggarna du bara måste ha koll på!

Så gör du en grym videoblogg! 

Gilla
Visa fler kategorier