Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans bloggare:"Jag är extremt tjurskallig och målmedveten!"

Moa Alfredsson 30/04
Ta en välförtjänt fikapaus tillsammans med vår livsstilsbloggare Julia!
Veckans bloggare Julia är livsstilsbloggaren som är gammal i blogg gamet. För 10år sedan slog hon upp dörrarna till sitt liv online. Följ med i hennes färgsprakande vardag som innehåller allt ifrån böcker och muminmuggar till en och annan lista!

 

Hej Julia! Berätta, vad handlar din blogg om?
Oj vilken svår fråga, hur ska jag kunna rama in detta på bästa sätt? Min blogg handlar om allt mellan himmel och jord. För mig funkar bloggen som en plattform där jag får utlopp för min kreativitet och speglar vad som händer i mitt huvud. Vissa inlägg berättar om vad som händer i mitt liv och vad jag gör på dagarna. Andra inlägg handlar om skönhet, kläder, böcker och tips.

Vi vill hänga med Julia varje lördag!!

Vi älskar blandningen! Har du något blogginlägg du är extra stolt över och isåfall varför?
Är riktigt stolt över mitt inlägg som heter 20 saker jag lärt mig på 20år, la verkligen ner tid på det inlägget. Det var faktiskt ganska svårt i början att välja ut just 20 saker som jag lärt mig men när jag väl började skriva kom jag på allt för många. Fick även så fin respons på det inlägget och det värmde verkligen. Allmänt känns det känns som att det ramar in mig ganska bra.

Läs Julias inlägg om vad hon lärt sig på 20år!

Vad inspirerar dig när du känner dig nere?
Jag är extremt tjurskallig och målmedveten. När jag är nere inspirerar mål mig väldigt mycket, stora som små. Sätter upp små mål hela tiden, mål för dagen, mål för bloggen, mål för jobbet och så vidare. Jag skriver av mig väldigt mycket också, vilket gör att jag kan backa och läsa om hur jag känt förr. Tycker det känns mindre hopplöst då, eftersom då får man en överblick över att saker känts jobbigt för och de överlevde jag ju!

Här kan du lära dig mer om Julia!

Sista frågan: Kan inte du berätta tre saker om dig själv som vi kanske inte vet om dig?
Jag är livrädd för fåglar. Det är seriöst en av de sakerna som jag mest är rädd för. Små som stora, klarar verkligen inte bara av det. Det har alltid varit så, även när jag var liten och det har inte blivit ett dugg bättre.

Jag ser otroligt dåligt och har egentligen glasögon, vilket jag har haft sedan jag var två år. Har dock inte använt varken det eller linser på evigheter och det är faktiskt få som lärt känna mig på senare år som vet att jag egentligen borde använda dem.

När jag var mindre älskade jag prickar och kallades pricken av vissa. Det var även det jag kallade mig när jag började blogga här, men sedan bytte jag bloggnamn och slutade använda det helt.

Tack Julia för att vi fick lov att prata med dig! 

Gilla
Visa fler kategorier