Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Nominera till Blogg.se-priset 2017 - Tävlingen för alla bloggar oavsett storlek! 

Blogg.se 20/10
Woho! Vi är så glada att kunna berätta om Blogg.se-priset 2017! Det spelar ingen roll om bloggen har 5 eller 50,000 läsare, här kan alla vara med och tävla om de ärofyllda priserna inom olika kategorier!

Så nu gäller det att nominera dina favoriter här på Blogg.se. Vem tycker du tar bäst bilder, lägger upp mumsigaste recepten, vem är nästa stora stjärnskott. Let us know!

 

Här nominerar du bloggarna!


I Blogg.se:s nätverk finns det hur många bra bloggare som helst. Så därför ska vi nu prisa de bloggarna som förtjänar mer uppmärksamhet. Hur gör vi det? Jo genom en bloggtävling där du nominerar dina favoritbloggare som du tycker förtjänar ett pris för årets insats.

 

 

⭐️ Årets blivande stjärnskott ⚡️

Du vet den där bloggaren som alltid är så “spot on” och man förvånas alltid över att inte flera människor har upptäckt denna superstjärna. Du vet redan nu att du kommer att säga “jag läste den bloggen redan innan hen blev känd”.

 


💪 Årets budskap/inspiratör 👊🏻

En bloggare som skriver om sin kamp med svårigheter, psykisk ohälsa eller ja, vilket viktigt ämne som helst. Den där bloggaren som skriver de där fantastiska inläggen som får en att tänka till. Som alltid inspirerar med sitt mod. Just den personen ska nu få sitt erkännande.

 


📷 Årets fotobloggare 📷

En härlig och vacker blogg med underbara bilder. En inspirerarande fotoblogg som man kan klicka runt på i flera timmar och undra varför ens egna bilder aldrig blir så där snygga.

 


🍰 Årets mat/bakbloggare 🍰

Dregelframkallande bilder och smarriga recept som får en att önska att man vore bloggarens bästa vän så att man skulle bli bjuden över på provsmakning när recept på bountykladdkaka experimenteras fram. Det vore ju drömmen!

 


🛁 Årets Inredning/DIY-bloggare 🛁

Den där bloggaren som får en att önska att en kunde byta liv (eller åtminstone boende med denna kreativa person). Inspirerande inredning, roliga DIY-tips eller lifehacks, sånt kan man inte få nog av. Vem blir du inspirerad av?

 

 

👶🏻 Årets familjebloggare 👶🏾

Ibland skulle man ju bara vilja vara en fluga på väggen och se hur andra har det hemma. Är det bara en själv som har det lite lätt kaotiskt, stundvis hysteriskt men allt som oftast ganska härligt. Nu tänker du säkert på en särskild bloggare. Vem är det?Du kan nominera bloggare fram till 15 november

Sedan väljer vi ut 5 bloggare i varje kategori som du röstar på fram till 5 december

Vinnarna presenteras 11 december!

 

 

Pris:

Vad vinner bloggarna? Det är ju främst äran, men vi tänkte att de även ska få ett fint diplom (mkt instagramvänligt) hemskickat tillsammans med en Happitude-tröja där det står “Årets familjebloggare” eller ja, den kategori som man vinner inom. Såklart.

 

 

Så nu är det dags att nominera – det gör du här!

 

Mest besökta bloggar
Gilla
Visa fler kategorier