Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Så får du snyggare foton: 7 fotobloggare ger sina bästa tips!

blogg.se 02/12
Ingen lätt grej att lära sig få snygga bilder. Tur då att de som redan lärt sig kan hjälpa oss. Här är tipsen du bara inte får missa i jakten på de perfekta picsen!

När vi har så många fantastiska fotografer som bloggar hos oss känns det som slöseri med talang att inte alla får ta del av deras tips. 

Här kommer en salig blandning som hjälper er på alla tänkbara områden!

 

1. Jessica Larsson (jessical.blo.gg).

"Hur jag redigerar mina mobilbilder". I det här inlägget visar Jessica vilken app hon använder, vilka reglage hon höjer och sänker och liknande för att få det bästa resultatet.

 

 

2. Amanda Jona (amandajona.se)

Nybörjare med att fota manuellt? Då lär Amanda oss grunderna gällande ISO, bländare och slutare i det här inlägget.

 

3. Jarina (jarina.fi)

Det där med ljuset alltså, ständiga problemet. I det här inlägget ger Jarina oss tips hur man fotar porträttbilder på bästa sätt i olika ljus.

 

 

4. Johanna Fåglund (Stargirlphoto.blogg.se).

Du vill ha bättre bilder, okej. Steg ett är såklart att öva sig på fotogrunder men nästa steg, är det bäst att köpa nytt kamerahus eller nytt objektiv? Johanna ger oss sin åsikt och tips här. 

 

 

5. Emma Grann (emmagrannfotografi.se)

Fotoljuset i Sverige under vinterhalvåret - not so good. Har du inte tid att vara ute mellan 11-13 när det är rimligt dagsljus så ger Emma oss grymma tips här för hur du fotar bra i dåligt ljus.

 

 

7. Amanda Jona (amandajona.se).

Ett till tips från den här bruttan som bara måste nämnas: "Redigeringstipset som sparar massa tid". Vem vill INTE spara tid nuförtiden liksom?! 

 

 

 

8. Elin Kero (nevnarien.se).

Om vi ska vara ärliga så vill vi alla vill bli bättre på att fota oss själva, eller hur? Här ger Elin ger oss grymma tips för att bli bättre på att fota självporträtt! Annat än selfies med mobilkameran det här hörrni!

 

 

Hoppas ni lärde er ett och annat där som kommer ta ert fotande till nya nivåer! Nu är det bara övning som gäller, kör hårt!

 

FLER ARTIKLAR PÅ TEMA FOTO:

- Intervju med en fantastisk fotograf!

- 5 fotoappar som gör dina mobilbilder ännu bättre!

- Fascinerad av månbilder? Se dessa då!

 

 

Gilla
Visa fler kategorier