Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

De åtta vanligaste drömmarna - och varför du drömmer dem

blogg.se 09/03
Brukar du drömma om att du är naken i offentliga sammanhang eller att du faller. Vi vet varför.

Har du någonsin undrat varför du drömmer om en annan sexpartner, att du tappar tänder eller plötsligt är naken offentligt? Vi har svaret!




1. Du blir jagad

Förklaringen är ganska logisk - du undviker någonting och är rädd för att det ska komma ifatt dig. Kanske är det chefen som är på dig på jobbet eller så är det ett långvarigt problem i ditt liv som det är dags att ta tag i. 




2. Du har sex med en annan partner

Vi alla har väl haft dem, right? Pinsamma eller inte så är den naturliga förklaringen att sexualdriften är en av våra starkaste drifter. Kanske är det någonting du saknar i din nuvarande relation? I drömmar är vi fria från normer och filter vilket gör att vi visar upp de begär som vi faktiskt har.




3. Du faller och vaknar med ett ryck

Rädsla för att tappa kontrollen. Ofta i samband med ett större problem i livet eller att du har någonting som du är rädd att förlora.




4. Du hittar ingen toalett eller så saknar den dörr

Du har svårt att sätta gränser eller fokuserar mer på andras behov än dina egna. Det resulterar i brist på egen tid där du kan processa dina egna känslor, utan att behöva ta hänsyn till andra.




5. Du är naken offentligt

Kanske ska du börja på ett nytt jobb eller är orolig för hur tentan ska gå? Nakenhet är ett uttryck för nervositet eller att du är orolig inför någonting.




6. Du tappar tänder

Tänder är representativt för självfötroende och maktlöshet. Drömmer du att du tappar dina tänder så har det sannolikt att göra med att någonting har hänt, som har gjort att du har börjat tvivla på dig själv.


 

 

7. Du är omringad av ormar

Att drömma om ormar har sedan länge haft en negativ betydelse. Att du blir jagad eller biten av ormen är ett tecken på falska vänner eller svartsjuka i din omgivning.




8. Du drömmer om kändisar

Någonsin drömt att du dejtat en superkändis? Förutom att det kan stå för personliga önskedrömmar så kan det också ha att göra med att du vill ha bekräftelse.


Vilken av drömmarna har du drömt?
 

DU KANSKE ÄVEN GILLAR:

Gilla
Visa fler kategorier