Skapa blogg Logga ut
Skaffa PRO Stil My Everyday Ruff Diamonds Foodie Bloggspaning Tjäna pengar på bloggen Få publicitet Kundtjänst

Låt oss presentera vår nya härliga bloggare Ida-Marie! 

Rode Gradin 21/04
Ida-Marie Isaksson berättar om nästa spännande sak som händer i hennes liv och avslöjar sina bästa tips för att skapa en läsvärd blogg.

Vi har fått ett tillskott i blogg.se-familjen av ingen mindre än inrednings- och livsstilsbloggaren Ida-Marie. Vi ställde några frågor för att lära känna henne bättre!

 

1. Berätta lite om dig!

– Jag heter Ida-Marie men kallas Ida. Jag kommer ursprungligen från Norrland men min sambo är fotbollsproffs så vi har flyttat runt en hel del. Vi har en son på 2 år som heter Vincent och vi har just köpt ett radhus i det området där vi har hyrt ett hus. Att leva med en fotbollspelare är ganska ovisst och man flyttar ofta, men nu har vi bestämt oss för att slå oss ner här i Helsingborg. 


Tillsammans med sonen Vincent. Läs hennes måndagspepp genom att klicka här.


2. Spännande med nytt hus! Vad får man läsa om på din blogg?

– Det är inredning till största delen. Men jag skriver alltid om mina dagar i texten och om mitt liv. Så det är en livsstilsblogg på samma gång. Jag gillar också mode så det blandas in en hel del sånt. Även lite annat gott och blandat när andan faller på!

 

Ida tipsar om ett superskönt bäddset i linne. Du hittar inlägget här.

 

3. Du har precis flyttat över till blogg.se och blivit Everyday-bloggare, hur känns det?

– Jag är så glad och har varit så peppad sedan jag bestämde mig att flytta från Modette i januari. Jag har också blivit varmt välkomnad av en massa Blogg.se:are i kommentarsfältet och fått en massa "hjärtan" på mina inlägg och det gör en ju så genuint glad! Jag är SÅ glad att äntligen vara här. Det är också såna småsaker som att jag inte fått bestämma själv över design, eftersom jag har bloggat på portal och jag tycker det är så roligt att ha kontroll över det nu. Blogg.se har till exempel fina designmallar och bloggverktyg och det är drömmen för mig som har lite bestämd smak och stil.


Klicka här för att läsa inlägget där Ida berättar om sitt nya jobb.


4. Vad roligt att du tycker om designverktyget! Varför valde du att börja blogga på blogg.se?

– Min gamla arbetsgivare Modette skulle lägga ner sin bloggverksamhet och jag såg över mina möjligheter. Att antingen gå till en ny portal eller att bli mer självständig. Så gick min bästis Sriwanna till Blogg.se och där ligger även många av mina favoritbloggare så då blev det inte så svårt.5. Vi är så glada för att ha dig här. Vilka bloggare följer du?

– Jag följer livsstilsbloggarna Sriwanna och Eleni. Samt inredningsbloggarna Anna Kubel, Karin Boo Wiklander, bara vickan, AddsimplicityJosefine Netz, Emsloo och Tilda Bjärsmyr.

 

Klicka här för att komma till inlägget om hur du gör den supersnygga anslagstavlan.

 

6. Sist men inte minst, vad är dina bästa tips för att skapa läsvärda inlägg?

– Först och främst tror jag på att personlighet i sociala medier är vad som skapar engagemang och trogna följare. Sedan behöver man ju inte ösa ur sig om alla sina tragedier eller motgångar bara för att få läsare. Där gör man precis som man vill tycker jag. Men att vara personlig på sitt eget vis och sedan såklart fina bilder med kreativa motiv och fint ljus!


Välkommen Ida! Hennes blogg hittar ni här.


DU KANSKE ÄVEN GILLAR:
Gilla
Visa fler kategorier