Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Lista: Här är 9 kanelbullar du absolut INTE vill missa

blogg.se 04/10
Kanelbullekladdkaka, sticky cinnamon roll cake, bullar fyllda med chokladkräm och nötter.... Eller varför inte småkakor med smak av kanelbullar. Så mycket gott.

Du har väl ringat in i kalendern att den 4 oktober är kanelbullens dag?

För att fira denna stora högtid så har vi samlat ihop bakbloggarnas fantastiska kanelbullar som är lite utöver det vanliga.

Vilken är din favorit? Rösta längst ner. 

 

1. Sticky Cinnamon Roll Cake

För oss som tycker att en vanlig kanelbulle kan bli lite torrt och tråkigt så är det denna du ska satsa på. Den är allt annat än trist. Du får en himmelskt kladdig och smörig kanelbulle med massor av kanel. To die for!

 

 

2. Kanelbullekladdkaka

Det bästa av två världar: Kladdkaka och kanelbulle. Hur kan det bli annat än dundergott? För alla vet ju att ju kladdigare desto godare när det kommer till efterrätter. Eller hur?

 

 

3. Kanelbullar – i våffeljärn

Om du vill ta kanelbullarna till en ny nivå så ska du prova detta. Istället för att grädda i ugn så slänger du degknytena i ett våffeljärn. Du äter dem nygräddade, ljumma och knapriga. Sååå gott och det tar bara nån minut att få klart. 

 

 

4. Gigantisk och snabb kanelbulle med glasyr

Vi gillar när det går snabbt och inte är så krångligt, denna bulle passar perfekt in i denna beskrivning. Du kirrar detta bak på under en timme, plus att den är (som Flanders skulle beskriva den) giggeligantisk. Älskart!

 

 

5. Snabb kanelbullesockerkaka

Sockerkaka är ju supergott. Kanelbulle är ju dundergött. Så vad händer om man slår ihop dem? Jo det blir en löjligt god kaka – som passar perfekt om du har bråttom. 

 

 

6. Bullar med chokladkräm och krossade hasselnötter

Vill du bli poppis bland kollegorna eller klasskompisarna? Då är det dessa chokladdrömmar till bullar du ska bjuda på. Härlig bulle fylld med knapriga hasselnötter och ljummen chokladkräm. 

 

 

7. Kanelbullekakor

Är du en småkaksälskare av rang och tycker att den absolut bästa fikastunden är när någon ställer fram sju små kakor? Då måste du prova dessa små läckerbitar. Perfekta kombinationen av två världar. 

 

 

8. Jordnöt- och browniebullar

Den här bullen är lite Sverige möte USA, med den svenska klassiska kanelbullar tillsammans med amerikanska smaker som jordnötter och brownie. Stefan Löfven möter Barack Obama, Jill Johnsson och Dolly Parton. Ja du förstår – svenskt och amerikanskt ihopblandat till en smarrig jäkla bulle. 

 

 

9. Kanel- och kolabullar med citronfrosting

Varför bara köra kanel och kardemumma? Våga ta ut svängarna lite. Detta gudomliga recept på kanel- och kolabullar möter det söta det syrliga med en citronfrosting och knapriga valnötter. Mycket gott. 

 


 

Vilken är du mest sugen på?


DU KANSKE ÄVEN GILLAR:
Gilla
Visa fler kategorier