Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Här är 5 vegetariska pajer vi vill laga nu!

blogg.se 21/05
Paj är den perfekta rätten att bjuda på när det vankas fest, men varför inte lyxa till även i vardagen? Supergoda och vegetariska! Extra bra alltså.

Paj är supergott och går att variera på hur många sätt som helst.

Här är 5 recept på pajer vi vill laga helst nu med detsamma.

Taco, kantarell, broccoli – vilken blir din favorit?

 

1. Tacopaj med solrosfärs

Vad passar bättre att äta när solen skiner än en tacopaj med solrosfärs? Lite finare och lite extra god än den vanliga poulära tacopajen. Solrösfrön fungerar perfekt som fyllning i pajer! 

 

2. Broccolipaj med paprika och purjolök
Lika fin som den luktar gott! Extra bra för kroppen då den innehåller de grymma ingredienserna broccoli, paprika, purjolök och vitlök! Matbloggaren Agnes använder dessutom gramhamsmjöl och vetemjöl istället för bara vetemjöl, vilket gör den ännu nyttigare och godare!

 

3. Kantarellpaj med spenat
Supergod paj med kantareller. Exakt hur många kantareller man ska ha står inte i receptet, men kan det någonsin bli för många? Också denna paj innehåller spenat, purjolök och vitlök!

 

4. Rödbetspaj
Rödbetor kan användas i all möjlig mat och i många olika fomer, men just nu är vi lite extra sugna på att använda dem till en sådan här fin rödbetspaj! Matlagaren bakom receptet hoppas på att hon med detta recept smittar oss med rödbetshypen! Mycket möjligt.

 

5. Kikärtspaj med broccoli, grönkål, tomater och kalamataoliver
Det vattnas i munnen bara av att se på denna fina paj! Med ett knaprigt pajskal som dessutom är glutenfritt och rikt på proteiner. Fredagskvällen är räddad.

 

Vilket recept blir du mest sugen på att prova?
 DU KANSKE ÄVEN GILLAR:

Gilla
Visa fler kategorier