Här är bakbloggarens 5 bästa recept på chokladbollar
Grymma bakbloggaren Pernilla "Bli min jäst" samlat ihop sin fem bästa recept av den ogräddade lilla bollen. Och vi älskar dem. Sååå mycket.
Delicatoboll, Oreoboll och Nutellaboll.
Vår kära chokladboll finns i många smarriga versioner.
Här ger bakbloggaren Bli min jäst sina fem bästa recept på den lilla godingen.
1. Fantastiskt goda Nutellabollar
Att bakbloggare gärna adderar Nutella till, ja nästintill allt, det vet ju alla. Men det finns ju en orsak till det: Allt smakar ju lite bättre med Nutella. Fact!
Om du gillar Geisha och chokladbollar, så är detta den perfekta bollen med krisp för dig. Vad kan gå fel liksom?
3. Dödligt goda Oreobollar
Lite samma sak som ovan. Om du gillar detta kex så lär du ju knappast bli besviken när du teamar upp det med en kladdig chokladboll. Gott plus gott blir ju gottigottgott. Det vet alla.
4. Hemmagjorda delicatobollar
Kokosbollens frontman som står stark och säker. Du är på Ikea, vad köper du alltid med dig? Delicatobollen. Du är på ett svårt café och kan knappt uttala hälften av utbudet. Vad väljer du då? Delicatobollen. Såklart.
5. Klassisk havreboll
Åh du havreboll. Du har förgyllt många långa raster i skolan, i värmestugan på sportlovet och supersnabba bensinmacks-fikastunder. Du är en klassiker som aldrig går ur tiden.