Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Här är rätterna du kirrar – under en kvart

blogg.se 22/03
Vill du ha inspiration till maträtter som inte tar så lång tid att laga? Vad sägs om rätter som är klara på max en kvart? Här är fyra tips - alla med fisk eller skaldjur i receptet.

Har du svårt att komma på vad du ska laga till middag i kväll?

Här är fyra snabba recept som du snabbt slänger ihop på en under 15 minuter. 

Enjoy!

 

 

1. Den här rätten går riktigt fort att laga om du är förberedd. Endast tio minuter för en läcker pasta med räkor. Den här varianten är kryddad med salt, peppar, hackad vitlök samt färsk chili. Till det är det även smörstekt färsk grön sparris som toppats med finhackad persilja. Mums!

Fixa denna räkpastan – på endast tio minuter.
2. Vi forsätter på temat seafood och pasta. Kallrökt lax är helt underbart och kapris känns väldigt fräscht till. Det här är alltså bönpasta med lax, kapris och kronärtskocka. Det verkar superlätt att slänga ihop och en smidig rätt att göra många portioner av.


Laxpasta med kronärtskocka och kapris.

 3. Vad sägs om en smarrig tonfiskbaguette? Perfekt för de dagar då du inte hunnit eller orkat slänga ihop något mer avancerat. Tonfiskröra alltså - riktigt nice!


En härlig baguette med krämig tonfiskröra.

 4. En fräsch och god kräftstjärtscocktail skulle inte sitta helt fel. Den här med Rhode island-sås verkar helt makalös. Perfekt till förrätt eller när du bara vill bli lagom mätt.


Fräsch och fin kräftstjärtscocktail med Rhode island-sås.Blev du sugen att testa någon av dessa rätter?

Gilla
Visa fler kategorier