Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Aiia: Sju tips på kreativa snabbisar för att boosta upp sexliv

blogg.se 16/06
Lägger du för mycket tid på jobb och träning – men glömmer bort att en snabbis är grymt najs? Här ger bloggaren Aiia tips på sju vardagstillfällen du lätt kan omvandla till en snabbis – antingen med dig själv eller din partner.

Att kunna ta en snabbis är för många viktigt, men alla tycker inte att de har tiden.

Försök slänga in något av Aiia von Teeses tips i din vardag så kommer det att boosta upp ditt sexliv rejält.

Och du: En orgasm är dessutom toppen för hälsan. 

 

1. När du kokar något på spisen

Utnyttja tiden medan din mat står och kokar på spisen. Ta en snabbis med dig själv eller den personen du vill dra av kläderna på. Först en snabbis och få upp aptiten, sen mat. Perfekt kombo!

 

Källa

 

2. Under tiden den där tråkiga reklamen är på tv

Alla har vi dessa dagar då vi bara vill slänga oss i soffan och kolla på tv när vi kommer hem. Men kom ihåg: När du kollar på tv så är det massa reklampauser. Använd dessa till att slänga dig över din partner, din dejt eller helt enkelt bara dig själv. Ta en sexig snabbis istället för att dra ner huvudet i mobilen och scrolla igenom Instagramflödet. 

Källa

 

3. När hårinpackningen verkar

En hårinpackning ska sitta i allt från en minut till en timme, utnyttja den tiden till lite duschsex. Sexa loss med din käresta eller ta egentid tillsammans med duschmunstycket – du ska ju ändå inte använda det till att tvätta ur inpackningen riktigt än.

 

Källa

 

4. Medan du väntar i den urtrista telefonkön

Oftast får man sitta i telefonkö hyfsat länge, ta då till vara på den tiden och kör en snabbis medan du väntar. Sätt på högtalaren så du hör när det börjar närma sig din tur, tänk bort tutandet du hör från telefonen en stund och njut att en sexig snabbis. 

Källa

 

5. I bilkön

En bilkö gillar ingen, minst när den tar väldigt lång tid. Så varför inte bara lätta upp stämningen och köra en liten snabbis under tiden bilen står still? Givetvis lite diskret om du inte vill att nån annan ska se dig eller er.

 

Källa

 

6. Dötiden du tar på morgonen för att kolla sociala medier

När man vaknar är det vanligt att direkt ta upp telefonen och kolla igenom vad som hänt, vad som är nytt och vem som lajkat vems selfie. Ta istället den tiden till en morgonsnabbis. Det boostar både ditt sexliv och ditt humör.

 

Källa

 

7. Tvättstugan

Det är ju alltid trist när man står och väntar på att tvätten ska bli klar, man suckar och trampar fötter. Ta istället då tillfället i akt och kör en snabbis i tvättstugan! Antingen med den du tvättar med eller ta en snabbdejt med tvättmaskinen.

 

Källa

 

 

Är en snabbis viktigt för dig?
 



Om du tyckte om denna artikeln bör du kolla in dessa:
  • 6 tips så du gör oralsexet trevligare för tjejen du ligger med
  • Här ryter bloggaren ifrån angånde kropphetsen
  • Lista: 7 saker om bröst killar verkligen borde veta
  • Här är 11 saker du ska veta om du har sex
  • 7 anledningar till att du bör sova naken
  • Ska vi inskaffa körkort för att ha sex?
Gilla
Visa fler kategorier