Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Vi har uppdatera vårt verktyg – nu är det lättare att blogga i mobilen

blogg.se 27/06
Vi har roliga nyheter. Vårt bloggverktyg har nu kommit ut i en ny och uppdaterad version som ska göra det mycket roligare och lättare att blogga från mobilen. Perfekt om du ligger på stranden och vill skriva ett blogginlägg.

Utgått från feedback av er bloggare

Vi har tagit in feedback från våra användare och hoppas att ni, precis som vi, tycker att denna version är mer användarvänlig. Vi har skalat ner alternativen för att göra den mer intuitiva och enkel att använda. Du kan se nya kommentarer, mer avancerad och lätt överskådlig statistik till din blogg.

 

Här kan du se en video hur du gör blogginlägg:  

 


Lägg in flera bilder – och ändra layouten

Det har nu blivit mycket lättare att lägga in bilder på ett snyggt och enkelt sätt. Du kan snabbt lägga in bilder och ändra layouten på dem så att det blir exempelvis en stor bild med flera små under. Detta har varit ett stort önksmål från många av våra bloggare.

Pssst. Viktigt att tänka på är att om du skriver ett blogginlägg på datorn så går det inte att redigera det i mobilen – men det fungerar tvärtom. Så publicera med samma device som du gör inlägget med. Vi arbetar på att göra detta möjligt i framtiden. 

Hur skriver jag ett bra inlägg? Här 9 grymt bra tips

 

 

 

Nu får du mer avancerad statistik till din blogg

Startsidan innehåller fortfarande topplista och redaktionens tips på blogginlägg, men har nu en annan kul funktion. Du kan direkt på startsidan i appen se hur många besökare din blogg har haft den senaste kvartalet, månaden, veckan och dagen. Du kan även se hur många av dina läsare som kommer från mobilen och dator.
Du kan även se vilken veckodag som du har flest besökare. Det här kan vara väldigt bra information för att få ännu fler besökare till din blogg.

Vill du få flera besökare till din blogg – här har vi ett bra tips

 


Bygg upp blogginlägget med flera små komponenter

När det kommer till att skriva blogginlägg så ser det lite annorlunda ut. Du lägger nu upp inlägget genom flera små komponenter, exempelvis video, bild, rubrik och länk (se video ovan). Vi har nu även samma design till både Android och Iphone, vilket gör det enklare om du väljer att gå från fånfantast till androidälskare.

Vill du dela dina blogginlägg på Facebook – så gör du  

 


Vad tycker du?

Om du har feedback på den nya versionen, så tveka inte att meddela oss. Vi är väldigt tacksamma för alla åsikter. Högst upp till höger är det tre prickar, där finns ett val som heter “feedback”. Skicka in bu och bä där.

Så... Vad tycks? Ge betyg på appen här

 

Just nu är den nya appen godkänd till Iphone, du hittar Bloggs iPhone-app här. För Android väntar vi fortfarande på godkännande. 

 

Om du har gjort en Youtube-film hur du lägger upp blogginlägg med vår nya app – skicka in den till [email protected]




Vad tycker du om uppdateringen?
 



DU KANSKE ÄVEN GILLAR: 
Gilla
Visa fler kategorier