Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Du har väl inte missat dessa 7 grymma poddare (som självklart är bloggare)

blogg.se 17/07
Många bloggare skriver inte bara, utan de har även podcasts. Det är många som är riktigt, riktigt bra. Här har Sunniva listat de hon tycker mest om just nu. Vilken är din favorit?

I en solstol, en hängmatta, myser i soffan, är ute och går eller när man fixar hemma. 

Oavsett vilket väder det är i det här oberäknerliga landet så passar det med en podcast. 

Om du behöver lite nya tips så kommer ett gäng grymma poddar här. 

 

  • Michaela Forni och Dasha Girine "Blogpod".
    Oldie but goldie. Hur många gånger kan man lyssna på "Kosten att döda känslor" till exempel? Inte tillräckligt. Trist att tjejerna slutade men Dasha har just startat en ny podcast med Hannalisous som heter "Onsdagsbubbel" och första avsnittet kom faktiskt ut i onsdags. Hoppas den blir lika bra!

 

  • Petra Tungården
    har en podd ihop med vännen Linn Olsson. Podden heter "I nöd och lust" och handlar även den mycket om kärlek. Att tjejerna är vrålroliga gör det inte sämre, lyssna om ni inte gjort det! 

 

  • Jennie Hammar och Karin Bastin
    är två bloggare, som kanske inte den yngre målgruppen har superkoll på. Två härliga tjejer som bor i LA med sina familjer och har mycket härligt skvaller och roliga spaningar om t.ex mat-trender och ansiktsbehandlingar. "Veckans bläcka" heter podden. 

 

  • Kakan Hermansson 
    är ju råhärlig och har en podcast om hudvård och smink. "Under huden med Kakan Hermansson" heter den och hon har varje vecka en gäst där de pratar om just hudvård och smink. Och ja, man kan absolut vara feminist och tycka om smink och hudvård. 

 

  • Josefin Dahlberg och Vanja Wikström 
    har en podcast som handlar om livet och allt som hör det  till. Mycket peppande ord och tips utlovas. "Josefin och Vanja" söker man på om man vill hitta den. 

 

  • "Lillelördag" med Anitha Schulman och Ann Söderlund
    är podden som tar upp många olika ämnen. De under 23 år kanske inte uppskattar den här podden lika mycket som den "äldre" generationen. Att Ann och Anitha kan tycka mycket olika och kan säga ifrån till varandra är riktigt härligt! De har också bra självinsikt och kallar sig själv för "kvinno-svin" lite då och då. Hej då Jante! 

 

  • HanaPee's och Martin Huss podcast "HanaPee's otroliga podcast"
    är mitt sista tips. 
    Martin och Hanna är roliga och smarta. När man startar podden vet man inte om det handla om ångest, en pudel, politik, Martin's son Bo, feminism eller vilken bil Hanna kör för tillfället. Kul tycker vi! 

 

Har Du något tips på bloggare på poddar? Släng in en kommentar, alla tips är bra. 

Samtliga poddar finns på iTunes, acast och liknande podcast-appar. 

 

Lyssnar du på poddar?
 

 

Du kanske även gillar:

Gilla
Visa fler kategorier