Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Bloggaren: Min största passion är mode

blogg.se 31/03
Matilda älskar mode och att fotografera inspirerande bilder. Hon dricker mängder med kaffe, drömmer om en framtid inom modebranschen och vill vara med i Let's dance. Klicka in och läs hela intervjun!
Berätta, vad kan man få läsa om man besöker din blogg?

– I min blogg kan ni framför allt läsa om min största passion, mode. Jag högprioriterar bilder med bra kvalité eftersom det är det första som tilltalar någonting och jag vill göra ett bra intryck. Annars delar jag med mig av min vardag, outfits och ibland kan jag gå in på djupet och öppna upp mig om vad jag tycker, tänker och känner. 

 

 

Varför började du blogga?

– Jag fann ett intresse för att fota och ville gärna dela med mig av mina foton på ett bredare sett och ansåg att starta en blogg vore en bra möjlighet. Sedan utvecklades det och jag började fota kläder, outfits, mat och inredning. Jag ville få andra till att bli inspirerande av mina bilder, idéer och tankar.

Hur ser en perfekt dag ut?

– Det är olika beroende på vad jag känner för. Men att vakna upp bredvid Adam en fredag och veta att det snart är helg, äta en god och lång frukost inkluderat med mängder av koppar kaffe. Sedan träffa alla kompisar, ta den obligatoriska fredagsfikan innan vi förbereder oss för en utekväll med fest, bio, middag eller annat trevligt kan vara en perfekt dag för mig.

 

  

Har du någon favoritblogg och i så fall vilken/vilka?

– Jag läser mina närmsta vänners bloggar. Utöver det, läser jag och blir dagligen inspirerad av de driftiga människorna som Kenza Zouiten, Angelica Blick, Nicole Falciani och Kristin Sundberg.

 

Vilken är din största dröm?

– Oj, har aldrig fått en sådan här fråga innan. Min största dröm är att bli framgångsrik och få mitt drömyrke inom modevärlden eller på en redaktion för ett modemagasin. Även att få upptäcka så många fina och otroliga platser i världen som möjligt och att få barn i framtiden.

 

  

Vad skulle du göra om du vann en miljon?

– Ifall jag hade vunnit en miljon så skulle jag självklart unna mig lite med att resa och kanske en ny märkesväska. Ha, ha. Men annars skulle jag spara så mycket som möjligt då jag är ung och står i skarven till vuxenlivet.

 

Om du fick vara en kändis under en dag, vem skulle du vilja vara?

– Kenza Zouiten, hon är så jäkla ball. En sådan otroligt inspirerande, driftig och jordnära människa. Jobbar hårt för sin grej vilket ger grymma resultat i slutändan. Så imponerande! Men framför allt att hon bjuder på sig själv och visar upp att hon är mänsklig och delar med sig av hennes personlighet och fula grimaser. Ha, ha. De är verkligen fula.

 

 

Vem pratade du med i telefon senast och vad pratade ni om?

– Jag pratade med min älskade mamma. Vi pratade om ledighet inför studenten (alltså peppen inför studenten nu) och vad vi skulle äta i eftermiddag, hon har gått med i Viktväktarna så nu lagas det god och nyttig mat här hemma varje dag. Så otroligt uppskattat och GOTT. Tipstipstips!

 

  

Berätta tre saker om dig som inget vet om.

1. Sedan TV4 började sända Let´s Dance på har jag alltid haft en dröm att få vara med i programmet och elva år senare har jag fortfarande det.

2. Jag äter aldrig upp den sista kanten på mackan, jag äter alla andra tre kanter men sparar alltid den sista.

3. Min pappa är halv italienare så halva min släkt bor i Italien. Mina läsare kanske inte vet om det, men mina närmaste gör det.

 

 

Gilla
Visa fler kategorier