Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Andreas: Visa er inte i mjukisbyxor!

blogg.se 01/03
"Mjukisbyxor hör bara hemma i en sportaffär, när man tränar eller är hemma sjuk" säger Andreas, vår kollega på Blogg.se. Och med det var diskussionen igång...
Tidigare i veckan på bloggredaktionen väcktes det en fantastiskt intressant debatt om mjukisbyxor. Vi är några tjejer som tycker att det är helt okej med mjukisbyxor hemma i soffan framför en film, medan vår kollega Andreas anser att det är en big no no. Andreas undrar varför man bär mjukisbyxor överhuvudtaget. Han har också svårt för foppatofflor. En annan kollega kom in i diskussionen och höll med Andreas till tusen. Vi kan dock inte riktigt förstå varför det inte ens är okej att ha mjukisar framför en film, så vi lät Andreas svara på lite frågor kring detta.

Varför är det inte okej med mjukisbyxor?

– Mjukisbyxor hör bara hemma i en sportaffär, när man tränar eller när man är hemma sjuk. Har man det på andra platser har man gett upp om livet, slutat tro på sig själv. Jag kan inte förstå varför man går med mjukisbyxor utomhus alls faktiskt. Och har man det hemma, då är det för att man är sjuk. Annars, ha det bara inte!

Varför är det inte ens okej framför en film?

– Jag förstår inte varför man ska ha på sig mjukisbyxor överhuvudtaget. Det är fult! Givetvis har man sköna kläder på sig, men varför måste det vara mjukisbyxor? Människor som använder mjukisbyxor utanför husets fyra väggar har gett upp om livet. 

Okej, så vad vill du säga till människor med mjukisbyxor?

– Jag uppmanar er: Visa er inte i mjukisbyxor. Jag skulle titta mindre om ni gick nakna. Jag tror att ni skulle känna er lite finare om ni slutade med det faktiskt. När du vill ha mjukisbrallor då vill du koppla bort världen och har gett upp på livet, men skulle du skippa mjukisarna så skulle självförtroendet öka och du skulle må betydligt mycket bättre och känna dig bra. Det tror jag.




Vad tycker ni, är mjukisbyxor yay eller nej?
 


OBS! Denna artikel bör tas på lagom stort allvar. Viktigt dock att du röstar här ovan – så att vi kan tvinga honom att sätta på sig en mjukisbralla. 


Vi var flera stycken som inte alls höll med Andreas. Alla vet ju att mjukisar är det bästa som finns. Vi undrade om han hade denna åsikt på grund av den strama mediekostym han bär varenda dag. Ja ni vet, den där rutiga skjortan, mörka pullovern, de lagom slitna jeansen och så såklart glajjerna.
Vi bestämde oss därför för att gå i hans skor för en dag. På riktigt. Så denna fredag överraskade vi honom genom att klä oss som vår stilikon. Se resultatet nedan. Vad tycks? 

Gilla
Visa fler kategorier