Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Vill du virka? Här är 5 roliga virkningstips

blogg.se 06/03
Hur mysigt och avkopplande verkar det inte att virka? Det känns som att världen skulle bli en bättre plats om fler började göra det. Vill du inspireras att komma igång? Bra! Kika här.

Virkning känns som den ultimata avkopplingsmetoden samtidigt som du gör fina och användbara saker.

Flera flugor på en och samma smäll med andra ord.

Här är listan som kan inspirera dig till att börja virka om du inte redan gjort det. 

 



1. Hello there sköna skor! Hur coola är inte dessa Converse-tofflor, du kommer att maxa hipster-nivån direkt. På bloggen Livetipastell hittar du mycket roligt, så kika in där för massor av mer inspiration. 

 

 


2. Bloggaren Litevirkning har en enorm kärlek till att virka. Här hittar ni verkligen en sida med massvis av inspiration och roliga mönster. Vad säg om lille totoro? Har ni sett så sött!




3. Jag säger bara wow! Virrkpannan (cred för fyndigt namn) har så mycket fina och härliga virkmönster på sin blogg. Ett av många exempel är denna fantastiskt söta kaninsnuttefilt! En sådan skulle varje liten bebis ha.

 

 

4. Vad sägs om denna klassiska mormorsruta som kan användas till flera bra saker så som underlägg, filtar eller kuddfodral. De är så söta! Tänk att mysa i soffan med en sådan filt. 

 

 

5. Här hittar du schyssta mönster på exempelvis dessa fina vantar. På bloggen hittar du fler sköna användbara saker. Gå in för att få inspiration. 

 

 

 

Vilken av dessa virkningar vill du helst göra?
 




Gilla
Visa fler kategorier