Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Veckans blogg Eleni: Jag har varit på Kreta – 31 gånger

Matilda Danielsson 26/12
Veckans blogg är ingen mindre än Eleni som delar med sig av hur många gånger hon varit på Kreta, vad hon gjorde som tonåring och mycket mer.

Denna vecka pratar vi med Eleni som bor i Sundsvall tillsammans med hennes man och deras barn.
Eleni älskar bland annat DIY–tips, att fotografera och att pyssla.
Över till Eleni!Hej Eleni! Berätta lite om dig själv och varför man ska kika in på din blogg!
– Jag är en kreativ småbarnsmamma som alltid har kameran runt halsen. Det bästa jag vet är att skapa stort som smått och har ett hem som är under ständig förvandling. Att pyssla, baka och skapa på olika sätt och vis är en stor del av mitt liv. I bloggen får man hänga med i familjelivet med mycket fokus kring vårt hem, DIY och sådant som inspirerar mig. 


Hur länge har du bloggat och vad var det som fick dig att börja?
– Startade bloggen 2007 men just då hade jag egentligen ingen aning om vad bloggandet handlade om. Fick tips av en vän och tänkte jag skulle prova på. Inte förrän jag fick barn (2010) började bloggen bli mer levande och med åren har den blivit så mycket mer. Som en stor del av mitt liv.


Vad härligt att det blivit så. Vad är enligt dig det bästa med att blogga?
– Mitt intresse för att fotografera, dela med mig till nära och kära på platser längre bort och att få skriva ger så mycket. Det känns som en livslång bok som mina barn förhoppningsvis kan ha glädje av att gå tillbaka till och läsa en dag. Men sedan är det också roligt att få inspirera andra och få en sådan fin respons på det man gör. 


Vilka bloggar följer du?
 
– Tre bloggar som ofta besöks är Annakubel.se, Angusfoto och Josefines hem. Börjar man leta finns det oändligt många bra och inspirerande bloggare där ute.Det gör det verkligen! Vilka är dina fem mest populära blogginlägg? Varför tror du dessa blivit populära?
1. Vår vigsel 

2. Over night in Rethymno

3. Vår bröllopsdag

4. Obeskrivlig kärlek

5. DIY julgransdekorationer


– Tips och idéer som ligger rätt i tiden brukar ofta vara populära men även stora händelser i livet så som bröllop och nya familjemedlemmar som kommer till världen, resor och upplevelser. 


Intressant! Berätta tre saker om dig själv som de flesta inte vet…

1. Jag har varit på Kreta 31 gånger och sommarens resa är ännu en gång bokad dit. Halva min släkt bor där så det är som mitt andra hem. Under 2007 var jag där under en säsong och hade min första egna lägenhet där.

 

2. I tonåren var jag med i en Kurdisk musikvideo med en känd artist därifrån, haha.

 

3. Jag spelade fiol i 10 år men övergick sedan till att spela bas i ett band med tre killkompisar. Bandet hette Eye of Mary och fick bland annat vara förband till Lillasyster.

 

Slutligen, har du något supertips till alla bloggare som man bara måste ta till sig?

– Var dig själv och hitta gärna din nisch. Blogga för att du tycker det är kul och gör din grej av det. Tänk gärna på att ta bra bilder till varje inlägg, det tycker jag är jätteviktigt och ger vilken blogg som helst ett stort lyft.

 


Tack så mycket för intervjun, Eleni! 

 

Du kanske också gillar:

Gilla
Visa fler kategorier