Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

5 små saker som gör din vardag lyxigare

Pågen 06/02
Här är tipsen för en lyxigare vardag. Och de är väldigt enkla och billiga att genomföra.
1. Långfrukost à la Upper East Side

Gör det till en vana att äta frukost länge på helgen. Häll upp apelsinjuice i champagne- eller vinglas och skär upp lite färsk frukt så känns det genast som om du bor på the Upper East Side i New York, vi lovar.

Bildkälla Shutterstock

 

2. Härligt hemmaspa

Tappa upp ett varmt bad och gör ett litet hemmaspa med produkter och varuprover som ligger och dräller i badrumsskåpet. Då får både du och badrummet ett lyft på samma gång! 

Bildkälla Shutterstock

 

3. Fixa hotellkänsla i sovrummet

Om du har som vana att bara slänga av dig täcket på morgonen och fortsätta med din dag kommer du att märka hur härligt det känns att lägga sig i en bäddad säng på kvällen. Sen är det det här med att byta sängkläder. Det kan ibland kännas bökigt att stå och krångla med påslakanet när man bara vill sova, men ingenting kan ersätta den lyxiga känslan att krypa ner i en nybäddad säng med krispigt rena lakan. 

Bildkälla Shutterstock

4. Ge dig själv en gratis kulturinjektion

Att gå på vernissage känns lite lyxigt och ger dig en dos kultur, samtidigt som det är gratis – ofta bjuds det även på något tilltugg. Googla på gallerier i din stad för att se när de har vernissage.

Bildkälla Shutterstock

 

5. Lyxigt snack

Istället för att bara slita upp en chipspåse när det är dags för mys i soffan kan du göra ett snack som både känns lyxigare och är hälsosammare. Testa Pågens Surdegskex med en god ost, en hälsosam röra eller experimentera med det du har hemma.

Bildkälla Pågen

 

Pågen Surdagskex är ett lite nyttigare snack. Här hittar du inspiration och goda recept med surdegskex från Pågen.

 

Gilla
Visa fler kategorier