Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Tio snabba frågor med Ida-Marie

blogg.se 09/05
Ida-Marie, bosatt i Helsingborg, mamma till Vincent och sambo med ett fotbollsproffs. Vi har tagit ett litet snack med den stilsäkra mamman om bland annat livet, olika favoritprodukter och vikten av nybryggt kaffe varje morgon.
Hon är driven och har ett stort intresse för mode och inredning.
Om hon fick möjlighet att önska sig något, skulle hon önska sig en frisk kropp. 
Här är tio frågor till Ida. Enjoy!

Hej, hur är läget?


– Jo tack det är bra! Jag har just lagt min lille son för sin nap och nu sitter jag och jobbar undan lite så att jag kan spendera resten av dagen ute i solskenet.


Berätta, vem är du och hur ser ditt liv ut? 

– Jag heter Ida-Marie men jag kallas Ida. Är uppväxt på landet i Hälsingland. Jag var en hästtös som jobbar med trav men fick problem med lederna så jag var tvungen att sluta med det. Pluggade till sjuksköterska i Uppsala och har efter det flyttat runt en del med min fästman som jobbar som fotbollsproffs.

– För lite mer än ett år vändes livet upp och ner då vi blev föräldrar till en underbar liten pojke som heter Vincent. Jag har lagt sjuksköterskeyrket på hyllan för tillfället och satsar istället på mitt egna företag med bloggandet och på att vara mamma. Något jag trivs väldigt bra med.

– Jag har alltid haft ett intresse för mode och inredning och är en driven person. Vi bor just nu i ett hus i Helsingborg där vi bott de två senaste åren.


Vad kan man läsa om på din blogg?
Jag skriver mycket om min vardag och försöker inspirera och peppa. Jag vill att min blogg ska vara en positiv plats. Jag är en person som ser positivt på tillvaron trots en del motgångar, så jag använder bloggen som ett verktyg. Men såklart blir det en del allvar och dåliga dagar också, de har vi ju alla.

 

Vad mer? 
– Jag tar mycket snapshots ur hemmet där jag älskar att vara. Så det blir mycket inredning, mode, barn, shopping, smink etcetera. Jag är en riktig periodare så ena månaden kan det vara mycket inredning eller mode och andra kan det vara mycket barninredning. Oavsett så blandar jag extremt mycket.

 


Vad är det första du gör när du vaknar?
– Jag har en immunologisk sjukdom så det första jag gör är att ta mina mediciner, sedan går jag direkt mot kaffebryggare. Har inte min sambo, som går upp tidigare, kokat kaffe går mitt humör ner till botten. Ha, ha!

Kaffe eller te?
– Ganska uppenbart kaffe!

Du har det fantastiskt fint hemma! Har du några inredningstips att dela med dig av?


– Men tack, vad snäll du är! Leta inspiration på exempelvis bloggar eller Pinterest, det finns så otroligt mycket att hämta där! Våga experimentera, flytta runt och testa nya konstellationer. Addera växter!


Tre favoritprodukter i ditt badrumsskåp?
Enzympeeling från ORG Skincare - helt magisk NATURLIG peeling som är bättre än något jag provat tidigare. Slår till och med AHA-syror och liknande.  Ögoncreme och serum från Darphin som håller ordning på mina trötta ögon Parfymen från SG79 STHLM no 16 som jag just nu är så förtjust i
.


Du gillar att resa, har du något drömresemål?


– Ja, jag gillar att resa och älskar värmen och atmosfären kring medelhavet. Grekland är underbart. Där har vi bott och dit åker vi helst av allt när vi har chansen att resa bort. Vilket man inte har så ofta när man lever med en fotbollsspelare. Men om man får drömma stort så hade det blivit nått karibiskt, Maldiverna hade inte varit dumt. Kanske en kryssning också? Och sedan skulle jag vilja åka till USA, men det får bli när kotten blivit större.


Slutligen, om du fick tre önskningar, vad skulle du önska dig då?
– En frisk kropp. En till bil så att jag slipper skjutsa sambon hela tiden. En vit fin sak hade inte varit fel. En varm och solig sommar.

Tack för pratstunden!

– Tack själv, det var väldigt trevligt!

Här hittar du Idas blogg!


Gilla
Visa fler kategorier