Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Lista: Här är de 10 bästa halloween-tipsen

blogg.se 30/10
Här har vi samlat tio superhärliga tips inför den kommande helgen som kommer att göra stor succé bland familj och vänner. Smink, bakning och pyssel. Rösta på det tips du gillar bäst!

BOOH! Nu vankas Halloween och vi har samlat de bästa tipsen för en lyckad högtid.1. Får det lov att vara ett öga som snacks? Vi lovar, det är inte riktiga ögon. De är gjorda av vit choklad och chokladpudding och bakom receptet hittar vi Hilda, som också gör flera finurliga saker. Vad sägs om knapriga blodiga fingrar? 2. The queen of Halloween, Moa Murderess, visar hur du gör denna otroliga sminkning som garanterat kommer ge dig priset för bästa kostym på festen!3. Att karva pumpor på Halloween är ju ett absolut måste! Moa har gjort några fantastiskt fina. Söker du inspiration till vad du kan göra på din pumpa, se hit!4. Ska vi spökdansa lite? Systrarna AnnaLena och AnneLie har gjort dessa supersöta spöken och bjuder på detta och även andra enkla recept i sin blogg.


5. Pumpan är inte bara något att göra prydnad av. Hälsocoachen Ann-Catrin bjuder på pumpasmoothie med smak av kanel och banan. "Smakar exakt som en kall pumpapaj i ett glas fast utan massa raffinerat socker."  


6. Emma är en superskicklig sminkös som inspirerar till en riktigt läbbig sminkning. In på hennes blogg för att se hur du kan göra för garanterad skrämselfaktor i helgen! Där finns även en dödligt sjuk sminkning...7. Cecilia ger Ikea-lampan en tillfällig makeover som onekligen passar in i denna högtid. Ett jätteenkelt knep som definitivt sätter den rätta prägeln för helgen. 8. Och så var det det där igen med att använda pumpaköttet när du ändå gör lyktor. Emma-Josefin ger flera tips och recept. Vad sägs om Raw Pumpkin Pie?! Ja, tack!9. Buu! Det kanske enklaste knepet för både höst- och Halloweenfeeling - måla löv. Ett kul och väldigt snällt tips som du lätt kan göra med barnen. Tipset kommer från Hemma hos Kikan.

10. Varför inte pimpa dina pumpor med lite bling bling? Louise inspirerar till att tänka nytt kring utsmyckningen av era pumpor. Varför inte använda lite färg och glitter?!Vilket tips tyckte du bäst om?
 
        Gilla
Visa fler kategorier