Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Här är sommarens bästa smörgåstårtor – perfekta till midsommar

blogg.se 23/06
Den är perfekt till alla möjliga typer av firanden: Midsommar, dop, födelsedagar och studentmottagningar. Vi har samlat de bästa recepten – både klassiska och nytänkande.

Smörgåstårta är den ultimata rätten att servera till nästan alla bjudningar.

Proppa den full med dina favvogrejer, och vips, klart!

Här har vi samlat ett gäng inspirerande tårtor. 

 

1. Mums! En ganska klassisk smörgåstårta med räkor, svart kaviar och lax. Inuti gömmer sig ytterliggare godsaker. En rejäl och maffig tårta för ett stort sällskap. Denna är för cirka 20 personer och är gjord av Monica.

 

2. Riktigt nice (lakto)vegetarisk smörgåstårta gjord av en expert på lyxiga middagar! Vet ni vad som ligger uppe på tårtan? Krossade ostbågar! Tydligen hur gott som helst. Visst blir man allt nyfiken på att prova?!

 

3. Det vattnas i munnen när jag ser denna skapelse av Frida Rundin. Den är ju dessutom så snyggt dekorerad med lyxiga räkor, skinka, ägg, ostrullar och mandariner. 

4. Erica sätter smörgåstårta ala Italien på menyn. Vad sägs om pinjenötter, ruccolasallad, balsamicovinäger, svarta oliver och lufttorkad skinka tillsammans med mozzarella och honungsmelon? Helt fantastico, bravissimo!DU KANSKE ÄVEN GILLAR: 

 

Har du en grym smörgåstårta att tipsa om? Lägg länk här nedan. 

Gilla
Visa fler kategorier