Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Här är vår nya Ruff Diamonds-bloggare

blogg.se 02/05
Denna vecka har vi Evahle som Veckans Blogg. Hon skrev ett populärt blogginlägg om magar som korvar sig, inlägget fick bra spridning i sociala medier. Men även negativitet...
Tjena hej Evah. Trevligt att du ville vara Veckans Blogg och även vår nya Ruff Diamonds-bloggare. Berätta, vad hittar man på din blogg?

– Mycket åsikter om exempelvis feminism, mobbning och dagens samhälle i övrigt, må bra tips, bilder och videos, samt att man får följa min kamp för ett ångestfritt liv.

 

Och varför började du att blogga?

– Jag började för att alla andra höll på med det, sen blev det en stor del av mig själv och jag började skriva djupare texter som faktiskt både hjälpte mig och andra. I dag vill jag inte vara utan mitt skrivande, då jag älskar det.

 

När började du att blogga?

– Jag började blogga 2009, men skapade först den typ av blogg jag har i dag 2012.

 

Och vilka bloggar följer du?

– Jag följer ganska många bloggar, men några utav dem är Villemo, Kissie, Moa Murderess, Blondinbella

 

När skrattade du senast och åt vad?

– För några minuter sedan då jag kollade på en video med WilmasBeauty när hon bakar.

 

Du skrev ett populärt inlägg om magen som korvar sig, vad fick du för reaktioner på det:

– Jag fick faktiskt väldigt bra respons på det inlägget, bättre än vad jag trodde att jag skulle få. Det var många som kände igen sig och som blev mer stolta och trygga i sig själva efter mitt inlägg. Det kom även några få negativa kommentarer, men det var väntat. 
Du kan läsa inlägget här! 

 

Du bloggar även om din ångest – har den alltid funnits i ditt liv?

– Jag har haft ångest i stort sett så länge jag kan minnas. Det började redan som barn och jag fick prestationsångest redan när jag var 6 år. Jag har alltid haft väldigt höga krav på mig själv. Jag försöker skapa distans till ångesten genom att göra något jag gillar, så som att skriva, se klipp på youtube eller dansa. Jag pratar också ofta med mamma och det är skönt att få ur sig sina tankar och känslor till någon.

 

Och slutligen: Berätta tre saker om dig själv som de flesta inte vet.

– Jag har aldrig haft utegångsförbud, jag borstar nästan aldrig håret, jag var alltid en plugghäst i skolan och gjorde läxorna direkt jag kom innanför dörren.

 

Tack och bock Evah. Du hittar hennes blogg här. 

 

Gilla
Visa fler kategorier