Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

5 händelser i vardagen alla föräldrar känner igen

blogg.se 06/05
Det är inte alltid en dans på rosor att vara småbarnsförälder. Här är en lista på fem vardagliga händelser som du garanterat kommer att känna igen dig i om du har barn.
Dina fotsulor är misshandlade av legobitar. 
Den nytvättade tröjan går från ren till ett oigenkännligt konstverk på 3,7 millisekunder. 
Här är några ögonblick i vardagen som alla småbarnsföräldrar känner igen. 

 

1. Sätta på kläder = barnmisshandel

Du försöker att klä på dottern – då bryter helvetet ut. För tydligen finns det inget värre en omtänksam förälder kan göra än att försöka sätta på strumpor på sitt barns kalla fötter. Kläder äro av ondo. Det är sen gammalt.

 

2. Nytvättade kläder, rena i 3,7 millisekunder

Kläderna har, efter mycket meckande och dansande och trugande, äntligen satts på barnet. Då tar det cirkus 3,7 millisekunder innan det älskade barnet hittar den mest svårborttagliga juicen, kladdigaste sylten eller mest envisa krämen – och går nuts över hela outfiten. Dags att tvätta igen. Jippie, som vi har längtat! 

 

3. Trampa på leksaker är oundvikligt

Du har välsignats med Sveriges mest skarpa ögonglober och kan se en knappnål – i en höstack – på 100 meters håll – från en skumpig buss från 1948... Men ändock går det inte att upptäcka de sylvassa leksakerna som tränger sig in i fotsulan – och söndersmular ens (redan nästintill) chanser att någonsin bli professionell balettdansös. Lego äro av ondo. Det vet alla. 

 

4. All mat är äcklig

Du har gjort en gastronomisk succé som Erik Lallerstedt skulle ha svimmat av lycka om han fick receptet på. Ditt barn vägrar. Inte bara lite, utan blåvägar. Börjar skrika för att du ens kommer på tanken att hen ska ha denna vedervärdiga smörja i munnen. All mat äro av ondo. Det är sen gammalt. 

 

5. Byta blöja = startskott för bajsmaraton

Du har precis bytt blöja, torkat, gjort rent, pudrat och satt på en ny fräsch dito. Vad händer då? Jo, men visst. Det är klart att detta är startskottet för att ytterligare en maratonbajsning ska påbörjas. Självklart ska du straffas för att du fick den radikala idén att byta blöja. Inga konstigheter. 

 

 

Känner du igen dig?
 



DU KANSKE ÄVEN GILLAR:
Gilla
Visa fler kategorier