Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

VI PRATAR STILKNEP, HÖSTENS TRENDER OCH ATT VÅGA STICKA UT MED VÅR MODEGURU LOUISE XIN!

blogg.se 18/07
Louise slutar aldrig imponera oss med sin coola, kreativa och varierade stil. Hon måste lära oss mer om modevärlden och trender! Jag tog ett snack med bruttan!

Att gå in på Louises blogg gör en alltid lika inspirerad!

Hon blandar enkla (men snygga) vardagslooks med vackra klänningar och de där halvcrazy utstyrslarna som hon ändå rockar totalt.

Jag måste få prata mode med henne!

 

Hej Louise! Så roligt att du vill prata mode och stil med mig. Jag är lite lost i den där världen så behöver proffsråd. Först måste du berätta vad du får all inspiration från?
– Jag får väldigt mycket inspiration genom mina resor där jag ser hur människor i andra länder klär sig. Sen får jag även inspo från filmer, tidningar, sociala medier och folk jag ser i vardagen.

 

Hur snygg får man vara? 

 

När började ditt modeintresse?
– Det började faktiskt väldigt sent, inte förrän på gymnasiet. Jag har alltid varit väldigt kreativ men då handlat om konst och jag målade mycket som barn. Sedan upptäckte jag kläddesign och blev helt fast efter att jag sytt mitt första plagg. Jag ville hålla på med kläddesign och då kom mode ganska logiskt med på köpet. 

 

Rätt trevlig lovation att fotas på...

 

Om man är en person som tänker mycket på andras åsikter om ens utseende och stil, har du något tips för att ändå våga köra sitt race och sticka ut?
– Det handlar mycket om att ha självrespekt och att verkligen våga. Ta babysteps ut ur din comfortzone. Ju mer du vågar lämna den desto bättre kommer du må och inse att det inte finns något att vara rädd för. Sen är det såklart lättare sagt än gjort men man måste tro på sig själv och bygga upp sig själv steg för steg. Mode är ett sätt att visa vem man är på ett kreativt sätt och bara man vågar testa så blir man mer bekväm med tiden. 

 

Klart hon får springa på events och andra härligheter!

 

Åh vilka peppande ord! Det finns massor av snygga outfits i din blogg men kan du inte visa en du varit extra nöjd med från senaste tiden?
– Jag har inte tagit så mycket outfit-bilder senaste tiden. De bästa är från min Parisresa men de kommer upp först om några veckor. Annars är det denna outfit som jag är extra nöjd över. Jag har på mig fuskpälsjacka som är designad och sydd av mig. Har nämnligen fått väldigt många frågor just om denna jacka går att beställa eller låna ut för plåtningar. Så denna outfiten är jag lite extra stolt över.

 

Hela den där fotograferingen i tvättstugan är så snygg!
Foto: Emma Grann
Retouch: Mathilda Visionz

 

Det ska du vara, den är skitsnygg! Men om du skulle vakna en morgon med noll inspiration kring vad du ska sätta på dig, har du något safecard?
– Nu på sommaren är det vit t-shirt och ett par slitna jeans och skinnjacka. Jag har väldigt många statement jackor och med dem blir det ganska lätt att spetsa till en annars väldigt basic outfit. Till detta kan du antingen ha klackar eller sneakers beroende på tillfälle så för mig är det en bra to-go outfit.

 

Ytterligare en av Louises egendesignade plagg.
Fotograf: Emma Grann.

 

Den ska jag sno framöver! Men du som har koll, kan du inte säga något om höstens trender?
– Mycket av det som varit nu på våren och sommaren kommer fortsätta Broderade plagg, sammet och volanger bland annat. Jag tycker man ska satsa på dessa nyckelplagg:
Budget: Plagg med STORA ruffles (för oss som inte pratar modespråk: volanger)
Mellan: Over-the-knee stövlar i sammet eller låga Mules/tofflor gärna med fuskpäls på. 
Lyx: Prada Cahier bag är den nya IT-väskan som få sätta pricken över i:et på hösten och vinterns outfit. Tidlös statementväska!

 

Tack snälla! Vad lyxigt att få proffsråd sådär, ska skriva upp på shoppinglistan inför hösten. Så roligt att prata med dig, lycka till med allt framöver!

 

Här hittar ni Louises blogg!

 

KANSKE GILLAR DU OCKSÅ:

- Bloggarnas snyggaste outfits!

- En intervju med en annan fantastisk modebloggerska!

- Fem helt gaaalna kladdkakor.

- Tips för att få dina blogginlägg ÄNNU bättre!

- Fem tips till bättra mental hälsa.

Gilla
Visa fler kategorier