Letar du efter nya inspirerande modebloggar fullproppade med härliga bilder? Look no more. Kika in här så ger vi dig några glödheta tips på finingar.
 

8 heta modebloggare

Publicerad 20 jan 2015, 12:58
Mode & skönhet

1. Amanda Rosende – om du inte har besökt denna blogg så gör det. Hon är en frilansande fotograf och makeupartist – och det märks. Hennes bilder är snyggt komponerade, bra färger och fina kontraster. Du hittar även sminktips och fina outfits hittar du hos denna 21-åring. 
– Skitsnygga, kvalitativa bilder. Hon bloggar om foto, skönhet och mode – allt som jag gillar, säger STIL-bloggaren Choice by Anna
 

2. Nästa bloggare som vi vill tipsa om kommer från Sveriges blogg-Mecka. Japp, du gissade rätt: Gävle. Hon heter Linda Rydén och kommer alltså från samma stad som modebloggarna Choice by Anna, Bykiki, Bysofia, Tuva Malmo, Linn Ahlborg... Hon satsar på snygga bilder, bra modetips och inspirerane resor. 
– Hon verkar vara en supergullig och cool tjej med egen stil. Det gillar jag, säger Choice by Anna
 

3. På Clara Ringqvists blogg hittar du outfits, tips på smink plus smarriga recept. Så om du vid tolvslaget på nyår lovade dyrt och heligt att lägga ner allt som har med vitt socker och raffinerat mjöl att göra – gå inte in här för man börjar dregla när man ser hennes smarriga bakverk. Hennes blogg är färgglad, härlig och inspirerande. Kika in vetja.  

4. Vi ska ju inte glömma de manliga bloggarna. Nummer fyra är Industribolaget som drivs av 32-årige Samuel som inte bara är en fena när det kommer till herrmode och accessoarer utan även gör intervjuer som han publicerar på bloggen.
Här kan ni bland annat läsa hans intervju med fantastiska skönsjungande Åååå Sara-killen Maruro Scocco. Bloggen har en riktigt härlig stil, så kika in för inspo till dig själv, din partner eller någon annan som behöver uppdatera garderoben. 

 

5. Sofias mode är nästa blogg du bör kika in. Nej, inte Sofis mode som i fröken Fahrman. Henne tror vi redan att ni har full koll på. Detta är Sofia med a på slutet. Precis som Fahrman så är hennes stora intresse mode och skönhet. Denna finska bloggare pluggar till stylist. Hon uppdaterar ofta och är noga med att bilderna som läggs upp på bloggen har hög kvalitet. Sånt gillar vi. Här hittar du 29 outfits som hon bar 2014. 

 

6. Vi vill ju även slå ett slag för våra två nya STIL-bloggare. Okej, de är ju inte pinfärska längre men fortfarande det senaste tillskottet på denna sajt.
Om ni inte har stött på Fanny Ericson så kan vi berätta att hon har arbetat som modell sedan hon var 13 år då hon blev upptäckt på H&M. Fanny bor i Stockholm och har redan hunnit med att gänga sig trots sin unga ålder på bara 20 år. Hon pluggar just nu till att bli inköpsassistent. Här kan du läsa en intervju med henne.

 

7. STIL:are nummer två är härliga Umeå-tjejen Moa Emilia. Hon älskar kläder och mode, och även att sjunga. Hon var med på Idol-audition och gick vidare, så talang är inget som denna flicka saknar. Förutom mode så hittar du även smarriga raw food-recept på hennes blogg. Här kan du läsa en intervju med denna stiliga bloggare.

 

8. Sedan har vi härliga Karoline som har Sveriges snyggaste vintageblogg enligt oss. Karolines retrostil är verkligen hur cool som helst och hennes garderob gör oss gröna av avund. Hon äger nämligen över 100 (!!!) vintageklänningar. Här kan du läsa en intervju med henne. 

Nu sitter du kanske på massa härliga tips på inspirerande bloggar? Perfekt. Skriv en kommentar och tipsa oss – och alla läsare – om dina bästa smultronställen.


Våra bloggare