Topplista Upptäck
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN
ANNONS - Innehåll i samarbete med Ellen

Borde du ha en intimdeo? Här är fördelarna

 
Ellen 11/02
Det är faktiskt inte bara under armarna vi svettas. I ljumskarna sitter svettkörtlar och även den svetten kan orsaka dålig lukt – då är det perfekt med en deo som är speciellt anpassad för det känsliga intimområdet.

Intimdeodoranten är en produkt som är relativt ny på marknaden och det har snackats en hel del kring den. Frågan är om man verkligen behöver en deo för intimområdet?

De flesta har säkert upplevt att man svettas i intimområdet – till exempel en varm dag, när man ansträngt sig eller utan någon anledning alls. Precis som svetten under armarna börjar lukta kan även svetten i intimområdet göra det.

Till exempel efter cykelturen till jobbet kan man känna sig rätt svettig – och då kan en intimdeo verkligen hjälpa. 

Intimdeon ska sprayas på de yttre delarna av intimområdet och i ljumskarna, där svettkörtlarna sitter. Om du har problem med illaluktande flytningar eller annan dålig lukt som kommer inifrån vaginan är däremot inte en deo lösningen, utan då kan det handla om en bakteriell obalans som kan behöva behandling med andra preparat. 

Intimate Deo från intimvårdsmärket LN motverkar både utsöndringen av svett och att svettlukt uppstår. Den är helt fri från parfym, aluminium och andra ingredienser som kan vara irriterande för det känsliga intimområdet. Istället innehåller den mjölksyrabakterier som hjälper till att upprätthålla pH-balansen i underlivet. Du kan köpa intimdeon här för 89 kronor.

Ellens intimvårdsprodukter är skonsamma och vårdande för underlivet. Deras nya varumärke LN består av en serie med tre intimvårdsprodukter: Intimate Cleansing Foam, Intimate Deo och After Shave & Wax Gel. Här kan du läsa mer och köpa alla produkterna.

Gilla