Skapa en hemsida

Kod-editor

Innehåll

Hemsida på blogg.se

Allt detta ingår när du väljer att bygga din hemsida på blogg.se:s plattform

 • Hemsida med flera genomarbetade designmallar
 • Ingen bindningstid
 • Ingen uppsägningstid
 • Svensk kundtjänst
 • Egen domän ingår
 • Full hosting
 • Kostnad per år endast 500 kr

Bygga egen hemsida

En blogg är ju också en hemsida, framför allt om du väljer att jobba med dina designmallar, registrerar en egen domän och skapar en navigering som påminner mer om hur en vanlig hemsida ser ut. På blogg.se kan du enkelt skapa en hemsida genom använda befintliga bloggdesigner, gratis eller PRO-mallar, eller så kan du skapa ditt helt egna utseende. Blogg eller hemsida? Det beror ju på hur du ser på det? Kanske både och? Använd kategorierna på bloggen för att bygga upp navigering till statiska sidor och arkiv för att upprätthålla en traditionell blogg. Hur du än väljer att göra är det enkelt att göra en gratis hemsida på blogg.se, det är bara att registrera sig och börja bygga hemsida.

Mallar till din hemsida

Första steget är givetvis att skapa sin hemsida gratis och därefter fundera över hur den ska se ut? För att underlätta för dig erbjuder blogg.se en uppsjö av mallar till din hemsida. Skapa en egen mall, använda en gratis mall eller prova en av våra alldelese speciella mallar som ingår i PRO. Genom att använda CSS3, HTML5, JavaScript, responsiv design och externa API:er kan man idag bygga väldigt komplexa hemsidor. Exempelvis kan man anpassa sin hemsida på ett sådant sätt att den fungerar bra i mobiltelefoner, den idag snabbaste metoden att surfa på. Det finns egentligen inget som hindrar från att bygga vilken typ av hemsida som helst på blogg.se.

Verktyg för en proffsig hemsida

Det finns ett talesätt som säger "Bra verktyg är halva jobbet", därför har blogg.se paketerat ihop ett antal verktyg i ett paket som vi kallar PRO. PRO-paketet hjälper dig som vill skapa en hemsida med att enkelt hitta en domän till din hemsida, erbjuda proffsiga mallar så du snabbt kan starta en proffsig hemsida utan reklam (du kan ha egen reklam givetvis). PRO

Pris- och jämförelsetabell för PRO

Standard PRO 3 månader PRO 6 månader PRO 12 månader
Premium-mallar - x x x
Mobil-mallar - x x x
Reklamfritt - x x x
Egen domän - - - x
Pris / månad 0 kr 66 kr 49 kr 66 kr -32% 41 kr 66 kr -58%
Kostnad 0 kr 199 kr 299 kr 499 kr
Du sparar - - 0 kr / år - 198 kr / år - 297 kr / år

Så här gör du för att uppgradera till PRO

 1. Logga in på din blogg
 2. Gå in under fliken Medlemsnivå
 3. Välj mellan PRO i 3, 6 eller 12 månader
 4. Grattis, nu är du snart PRO bloggare