Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Fyra spelklassiker som håller lågan uppe under höstmörkret

Redaktionen 27/09

SAMARBETE CONCEPT

 

För alla gamingfantaster där ute kommer här fyra varma tips att ta del av när höstmörkret är på ingång. I en mylla av alla mobilspel, tv-spel och nya slotspel har dessa fantastiska datorspel lyckats säkra sig en fanbase världen över. Att flera av dem dessutom kan kallas klassiker är av en anledning, så låt oss dyka rakt in i dem!

Minecraft

Först och främst måste vi prata om det legendariska spelet Minecraft. Det är en öppen värld där du kan bygga, utforska och överleva. Det är så otroligt kreativt och det finns inget som slår känslan av att ha skapat ditt eget drömhus eller att utforska de mystiska grottorna. Det bästa är att du kan spela det med dina vänner och skapa dina egna äventyr tillsammans!

 

Among Us

Om du gillar mysterier och social interaktion, så kommer du att älska Among Us. Spelet handlar om att avslöja bedragare bland besättningen på ett rymdskepp. Det dröjer sällan länge innan det blir ruggigt spännande att försöka lista ut vem som ligger bakom alla sabotage och mord. Among Us fungerar dessutom som ett perfekt spel att spela med sina kompisar över nätet om man skulle ha den möjligheten.

 

Animal Crossing: New Horizons

Om du letar efter något avslappnande och gärna lite gulligt, så är Animal Crossing ett måste. I spelet flyttar du till en ö där du kan inreda ditt eget hem, odla blommor, fiska och umgås med dina antropomorfa djurgrannar. Det kan väl inte beskrivas som något annat än en virtuell oas av både fred och glädje!

 

The Witcher 3: Wild Hunt

För de som gillar episka äventyr och mystiska fantasyvärldar finns The Witcher 3: Wild Hunt. Det är kort och gott ett av de mest ambitiösa rollspelen som gjorts, vilket kan förklara att man kunnat göra en serie på Netflix av storyn.

 

Spelet följer monsterjägaren Geralt av Rivia och låter oss kliva in i en förtrollande värld full av intriger, action och fantastiska karaktärer. Är du redo att förlora dig själv i ett spel utan att nödvändigtvis veta när du kommer tillbaka ur det? Det här kan man spela i timmar!

 

Så där har ni det, fyra toppval av roliga datorspel som har blivit klassiker av en anledning. Oavsett om du gillar att bygga, lösa mysterier, skapa din egen virtuella värld eller utforska fantastiska riken, så finns det något här garanterat för alla.

Gilla
Visa fler kategorier