Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

10 julfilmer du måste se i vinter som passar alla åldrar!

blogg.se 06/12

Här är en lista på 10 stycken julfilmer du inte får missa i vinter. Det är allt från tokiga famijekomedier till kärleksdraman som du inte trodde var möjliga!

Föreställ dig en kall, kylig och mörk vinterdag. 

Du har varken energi eller några planer för dagen. Då har du hittat helt rätt. 

Det är allt från jultokigheter till kärleksdrama.

En salig blandning som kommer pigga upp stämningen i vinterkylan.

 

1. Tomten är far till alla barnen 

En tokig julfilm för hela familjen. Jan och Sara är sambor. Sara har varit gift i tidigare förhållande och fyra av hennes barn bor tillsammans hemma hos dem. På julafton väntar en stor familjefest som Sara ordnat. Där kommer bland annat hennes tidigare makar och deras nya familjer att närvara. Hon har även en överraskning för Jan, som lyckas läckas ut under julfesten, frågan är hur detta ska sluta?

 

2. Elf 

En julafton långt tillbaka fick tomten sig en rejäl överraskning när han hade återvänt hem till Nordpolen efter sin julklappsutdelning. I säcken hade en liten barnhems-pojke krypit ner. Pojken, Buddy, adopterades av en godhjärtat tomtenisse som uppfostrade honom som en äkta nisse. Men hur funkar det för en människa som är tre gånger så stor som en nisse att leva i deras värld? 

 

3. Musse Piggs julsaga 

Här får vi följa olika sagor och karaktärer som bland annat Ebenezer Scrooge och Bob Cratchit av Charles Dickens i en animerad version hämtade från Disneys värld. Visst låter det otroligt spännande?

 

4. En underbar jävla jul

En knasig komedi om den moderna familjen och deras ständiga kamp att alltid göra det rätta. I filmen får vi möta Simon och Oscar som varit ett par i fem år. Nu ska de bli föräldrar, men detta är inget som deras respektive familjer har en aning om. De har skjutit upp att berätta den glädjande nyheten i över ett år och på julafton tänkte de ta tillfället i akt. Frågan är hur familjen kommer reagera på det här? 

 

5. Grinchen 

I filmen får vi möta den grinige och ensamme Mr. Grinch som bor uppe över staden Whoville. Alla glada invånare i staden älskar julen och är i full gång med julplaneringen. Däremot avskyr Grinchen julen mer än något annat. Nu har han börjat sprida lömska planer på att få ett slut på allt som har med julen att göra.

 

 

6. Love actually 

En charmig kärlekskomedi som utspelar sig i dagens London. I filmen får vi möta tio olika historier som vävs samman med olika karaktärer och deras liv. En romantisk komedi som definitivt kommer värma upp stämningen.

 

7. Eloise at Christmastime 

En film baserad på boken med samma titel från 1958 som skrevs av Kay Thompson. Filmen handlar om den 6-åriga busiga och kärleksfulla flickan Eloise. Hon har en massa äventyr på gång och under hennes vistelse på hotellet tillsammans med sin barnflicka väntar en massa busigheter.

 

8. Kalle och Chokladfabriken

Den hemlighetsfulla chokladfabriken ägs av den spännande mannen Willy Wonka. Han utlyser en tävling där segraren får besöka hans topphemliga fabrik som ingen har besökt på över femton år. Första priset går till unge, fattige Charlie Bucket (”Kalle”), som får vara med om sitt livs äventyr. Ladda godisskålen, du kommer garanterat att bli sötsugen när du ser filmen. 

 

9. Musses jul i Ankeborg 

I den här familjefilmen får vi möta på flera kända Disney-karaktärer. Möt Mimmi och Kajsa i deras fantastiska uppvisning i konståkning. Häng med Knatte, Fnatte och Tjatte på deras fartfyllda äventyr till Nordpolen där de manipulerar jultomtens önskelista, på grund av deras dåliga uppförande. 

 

10. Arthur och julklappsrushen 

En familjekomedi som besvarar den ständigt upprepande frågan på hur tomten klarar av att leverera alla julklappar på en och samma natt? I filmen får vi följa den godhjärtade huvudkaraktären Arthur som är son till självaste jultomten. Han har fått ett angeläget uppdrag som måste genomföras innan juldagen. Snacka om en riktig fartfylld och spännande familjekomedi.

 

 

 

Du kanske även gillar:

- Här är bloggarnas Julkalendrar 2017

- Quiz - Hur mycket kan du om varje julkalender?

- Vilken blir årets julkalender och vilken är den bästa från 2000-talet?

- "Amélies Julkalender 2017"

 

Gilla
Visa fler kategorier