Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Matilda: Jag är absolut inte PK jämt

blogg.se 20/03
Veckans blogg är åsiktsmaskinen Matilda Wahl som skriver om feminism, kvinnors rättigheter och kränkta män

Matilda Wahl är en frispråkig brud som inte är rädd för att uttrycka sina åsikter. Vi har tagit pulsen på den nyligen fyllda 25-åringen.

 

1. Vad heter du, hur gammal är du och vart bor du?

– Jag heter Matilda Wahl och är 25 år, viket fortfarande känns helt sjukt. Förutom det så har jag precis flyttat till Malmö!


2. Ålderskrisen, den är jobbig! Vad fick dig att börja blogga?

– Jag började blogga för att jag har väldigt mycket åsikter om allting, i synnerhet när det kommer till feminism och kvinnors rättigheter, där tar det aldrig stopp.



3. Vad kan man läsa om i din blogg?

– Som sagt så blir det väldigt mycket feminism i min blogg, det kan det ju dock aldrig blir för mycket av. Med feminism kommer såklart en massa kränkta män så min blogg handlar en del om dem med. Förutom det så skriver jag om sådant som går hand i hand med feminism, som antirasism till exempel.


4. Följer du några bloggar?

– Jag följer mina vänners bloggar men annars blir det inte så mycket tyvärr. Jag har för fullt upp med mitt beroende till alla sociala medier, som instagram till exempel. Det är där det händer, haha.


5. Beroendet av sociala medier är vi nog många som kan känna igen oss i. Vilka är dina två populäraste inlägg?

– Mitt mest lästa inlägg var helt klart det jag skrev om Sveriges riktiga landslag i fotboll, damlandslaget. Inte långt efter det skrev jag ett inlägg som handlade om att det måste sluta daltas med rasister.



6. Slutligen, nämn tre saker de flesta inte vet om dig?

– Jag är skiträdd för råttor, är väldigt grov i min humor och är absolut inte PK jämt. Sen har jag varit med i Efterlyst, den ni!


Tack så mycket Matilda! Hennes blogg hittar du HÄR.


DU KANSKE ÄVEN GILLAR:

 

Gilla
Visa fler kategorier