Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Aiia: Här är 8 anledningar till att byta ut snoozandet mot morgonsex

blogg.se 06/09
Att snooza på morgonen är en rutin för många. Vissa säger att man blir tröttare av det och vissa säger att de blir piggare. Aiia tycker att du ska skippa snoozandet och ligga i stället.

Trött på morgonen och vill sova vidare?

Det finns många anledningar till varför du bör ligga i stället för att trycka på snooze.

Bloggaren Aiia von Teese berättar här varför.

 

 

1. Släpp det där dåliga samvetet

Det är nog inte bara jag som är helt slut efter en jobbdag, då orkar man helt enkelt inte alltid ha sex. Men hey! Om ni hade sex i morse så kan kvällen tillbringas med att äta god mat istället. Win-win!

 

 

 

2. Mer uthållighet

Testosteronnivåerna på män är som högst på morgonen vilket betyder att om du har en pojkvän är han som kåtast när han vaknar. Han kommer alltså orka hålla på längre – hoppas vi, eller?

 

 

 

3. Aptiten, den härliga aptiten

Vad är dagens viktigaste mål? Frukost sägs det! Efter en sexig stund i sängen kommer du längta efter en god frukost.

 

 

 

4. Inte lika fåfängt

Du har precis vaknat, du behöver inte se ut som Beyoncé när hon ska på galapremiär. Du kan ha din nyvaken-andedräkt och ditt sexiga rufsiga hår utan att känna snygg-press. Finns det förresten något mer sexigt än en nyvaken röst?

 

 

 

5. Starta dagen positivt

Att få en orgasm sätter bokstavligt talat igång hjärnan. Det ökar oxytocinet och blodflödet till viktiga organ i kroppen. Dina energi- och lyckonivåer ökar och du får en positiv och pigg start på dagen. Dessutom, vem orkar klaga på kollektivtrafiken när man precis fått ligga?

 

 

 

6. Du skiner

Det är precis så sant som det är sagt. Att ha sex på morgonen kan få dig att le lite extra hela dagen. Det finns ju en anledning till att folk brukar säga ”du skiner, har du fått ligga?”.

 

 

 

7. En skön hälsoboost

Forskning visar att morgonsex stärker ditt immunsystem genom att boosta dina nivåer av immunglobulin A, en antikropp som skyddar mot infektioner. Sex frisätter också en välgörande hormondrink i kroppen som anses motverka allt från cancer till stress och depression. Vill du bli friskare? Ligg mer!

 

 

 

8. Snöbollseffekten

Du blir inte kåtare för att det var länge sen du hade sex. Många verkar tro det. Jo visst, för stunden kanske det känns så när det väl börjar hetta till. Men för att öka din sexlust så finns det inga genvägar utan du måste skapa utrymme för sex. Du har sex och nästa dag tänker du på sex, du tar vara på situationen som varit och använder den för att få mer lust. För vem blir inte kåtare av att tänka på sex? Det är som att sätta igång en snöboll som rullar och blir större och större = snöbollseffekten.

 

 

 

 

Snoozar du?
 

Du kanske även gillar
Gilla
Visa fler kategorier