Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Lista: 6 saker tjejer önskar ens sexpartner vet om oralsex

blogg.se 10/06
Alla gillar vi olika när det kommer till sex, men det finns några saker som nästan alla tjejer är eniga över. Här är bloggaren Aiias lista över sex saker som gör det bättre för tjejer i sängen.

Det finns vissa gyllende regler när det kommer till att tillfredställa tjejer. 

Så vill du att tjejen ska ha det skönt i sängen? Då bör du lusläsa bloggaren Aiias tips här hur du lyckas bättre med oralsexet. 

 

1. Fråga inte hela tiden


Det är jättebra om den man ligger med undrar om den faktiskt gör rätt, men stanna inte upp HELA TIDEN och fråga om det är skönt. Det kan vara extremt störande när det faktiskt redan är nice och den man ligger med avbryter det. 

 

Källa

 

2. Tungan är inte alltid allt


Även om tungan kan vara lite magisk i vissa fall så är det ibland inte riktigt tillräckligt. Att använda de andra magiska grejerna, som fingrarna eller sexleksaker, kan ibland vara det lilla extra som krävs.

 

Källa

 

3. Mjukhet vs hårdhet


Att variera trycket och rörelserna med tungan är viktigt. För mesigt kan resultera i absolut ingenting medan ett för hårt tryck faktiskt bara kan göra j*vligt ont. Skifta mellan en mjuk tunga till en som visar vad den vill...

 

Källa

 

4. Ha lite tålamod

Bara för att det är extremt skönt om den personen som gör myrslok-jobbet gör rätt, så betyder inte det att det händer direkt. Låt det ta den tid det tar och var inte otålig. Skaffa bättre kondition om du inte klarar av andningen eller om du får musarm.

 

Källa

 

5. Mixa och trixa lite


Oralsex behöver inte alltid betyda att en tjej ligger på rygg, byt ställning om det känns trist vetja! Testa stå upp, testa sitta ner eller testa sitta på? Som det så vackert kallas "sätt dig på mitt ansikte”.

 

Källa

 

6. Gör klart ditt jobb, helt enkelt


När det ÄNTLIGEN är dags för finalen, det vill säga att personen du ligger med ska komma, så är det inte så jävla gött om personen slutar mitt i allt. Det kan få ett abrupt avslut som inte uppskattas av någon alls, fortsätt tills hon är klar. Helt klar.

Källa

 

Här hittar du Aiias blogg 

 

Stöter du bara på folk som gillar likadana saker i sängen som du?
 


Gillade du denna artikel? Kika då på dessa vetja!
Gilla
Visa fler kategorier