Psykologens tips fick henne att börja blogga

Publicerad 23 mar 2015, 14:56
Personligt Hon äääää-ääää-ääälskar potatismos och skulle kunna äta det varje dag – och på grund av detta mos-vurmande har hon självklart blivit något av en expert inom området.
Något som däremot inte står högst upp på hennes gilla-lista (snarare längst ner på hata-listan) är de ack så läskiga tingesten: Ballonger.
Denna skräck gör att hon tar omvägar när hon ser farliga barn som håller i dessa exploderande flygsakerna.

 

1. Hur länge har du bloggat? 
– Jag började blogga 2009 för att min dåvarande psykolog sa att jag måste skriva av mig mina tankar och känslor, men jag orkade inte börja skriva för hand i en vanlig dagbok, så det fick bli en blogg, trots att jag var VÄLDIGT anti bloggare då. Ha, ha!
– Då skrev jag om allt möjligt och tog otroligt dåliga bilder, från typ google och så. Att det skulle bli en modeblogg växte fram senare och likaså mitt modeintresse. Jag följer inte så många bloggar egentligen men kikar in hos STIL-kollegorna med jämna mellanrum, där favoriten är Colorelle. Har följt den underbara människan nästan lika länge som jag själv bloggat.

 

2. Vad är det första du gör på morgonen när du slår upp ögonen? 
– Tar en snabb titt på mobilen, kastar på mig myskläder och springer ut med hundarna. Fort ska det gå eftersom Texas (hennes hund) inte är helt rumsren än.

 

3. Har du några märkliga fobier?
– Massor. Ha, ha. Spindlar har jag varit rädd för så länge jag kan minnas. Sedan är jag rädd för höjder, eld, att flyga och allt sådant. Men den märkligaste är nog faktiskt ballonger. Tar omvägar om jag ser en unge på stan med en sådan där ballong från Mc Donalds. De smäller alltid. Ryser bara jag tänker på det.

 

4. Vad var det senaste sms:et du skickade och till vem? 
– Ett hemligt sms till min kärlek som är på jobbet, hi, hi. Men om vi ska ta det senaste som inte är hemligt så skrev vi nyss till varandra på Facebook att vi innerligt hoppas att Håkan Hellström kommer spela på Ullevi någon gång igen så vi får uppleva det igen. Vår bästa kväll någonsin, dels för att konserten var helt magisk, nästan lika magisk som vår då nyfunna kärlek som den kvällen blev officiell för våra nära och kära.

 

5. Vilket är ditt favvoplagg just nu?
– Oj, vad svårt. Tror jag måste säga mina blåmönstrade byxor från Monki om jag måste välja ett. Men det ändras ju hela tiden! Sedan har jag en ny byxdress från Ivyrevel som jag inte använt än, men som jag tror kommer bli en riktig vårfavorit.

 

6. Hur kommer vårens mode att se ut, något måste-ha-plagg som du har spanat in redan? 
– Jag tror vi kommer se mycket färg och mönster, och jag tror också att den helvita trenden blir större än någonsin. Kanske inte just ett speciellt plagg egentligen, men däremot ett måste-ha-material, nämligen linne. Det tror jag kommer slå riktigt stort i vår och sommar! Linnekavaj, linneskjorta och t-shirts i linneblandning. Även inom inredning växer det, och jag gillart! Och just det – blommiga sneakers måste man ha! Adidas och Nike har snygga.

 

7. Någon trend som du hakade på som du ångrar i dag?
– Många! Eller kanske inte trender men stilar man testade under tonåren. Har varit både svartrockare med lilarött hår och babydollflickig med rosetter och spetsklänningar... Nä, jag tror nu mer på att blanda fram sin egen unika stil, snarare än att kopiera en som redan finns.

 

8. Tre saker du inte klarar dig utan.
– Bara tre? Listan skulle kunna göras lång, men okej. Öronproppar, mobilen och hårsnoddar.

 

9. Någon last, typ popcornälskare?
– Kaffe! Fungerar inte utan det. Annars äter jag det mesta och gillar det mesta i fika– och godisväg, men inget jag inte klarar mig utan.

 

10. Favoritmaträtt?
– Potatismos! Skulle kunna leva på det varje dag. Finns faktiskt inget godare och jag skulle vilja kalla mig själv expert på att laga det. Nu blev jag hungrig...

 

Fashionveins, även kallad Ingrid, blogg hittar du här