Välkommen till STIL Linn! Vi är väldigt glada att du har joinat vår lilla STIL-familj.

Hälsa välkommen till nya STIL:aren: Goforfit-Linn

Publicerad 16 apr 2015, 14:00
Personligt

STIL och skönhet handlar inte bara om mode, kläder och trender.
Utan även välmående inifrån och ut, att ta hand om kroppen och trivas med sig själv.
Vi är ohyggligt glada över att fantastiska träningsbloggaren Linn Strömberg (goforfit) har anslutit sig till vårt STIL-gäng. 
För tre år sedan kämpade hon med en ätstörning och vågen stod på 38 kilo. I dag är träning, välmående och hälsa hennes stora intressen. 

 

Hej Linn. Vi tänkte att vi skulle köra en intervju så får du berätta lite mer om dig själv för läsarna som inte har koll på dig. Du är nu STIL:s nya träningsbloggare. Välkommen. Hur känns det? 
– Tack så mycket! Det känns fantastiskt! Ofattbart roligt och en stor ära att få bli en del av det grymma STIL-gänget. Jag hoppas att min träningsblogg kommer spela jämt med de snygga modetjejerna på STIL & Skönhet, jag kommer göra mitt bästa. Ha, ha. Jag älskar att blogga och detta kommer göra det om möjligt ännu roligare. En otrolig möjlighet och jag är så tacksam att ha blivit utvald!

 

Vart bor du?
– Jag bor i Kalmar tillsammans med min underbara pojkvän Timmy och vår lilla chihuahua Amikitia.

 

Och vad hittar man på din blogg?
– Styrketräning, mattips, nyttiga recept, kläder samt en del personliga inlägg såsom berättelser om min ätstörning jag i dag är frisk ifrån. Då och då dyker det även upp lite foto och illustration, det är ett stort intresse utöver träningen, alltid varit en väldigt kreativ person.

 

Vad kommer man att få se på din blogg i framtiden?
– Mycket! Kommer lägga ännu mer tid och krut på bloggen med denna nyvunna motivation. Självklart en massa träning, men även tonvis av nyttiga recept samt fler inlägg om min tidigare ätstörning som jag förstått är väldigt omtyckta av mina läsare. Kommer även se till att få med mer av min vardag och inte bara livet inne på gymmet. 

 

Har du några bra träningstips?
– Mitt absolut bästa träningstips är att hitta en träningsform som just DU tycker är rolig. Man ska ha kul när man tränar! Självklart då även våga testa på nya träningsformer, gå utanför sin comfortzone. Hade någon sagt till mig för tre år sedan, där jag stod med mina ynka 38 kilon på kroppen, att jag skulle börja styrketräna och vilja bygga muskler hade jag skrattat dem rätt i ansiktet i princip. I dag är det ett av mina största intressen - du måste våga testa för att veta.

Här hittar du Linns inspirerande blogg