Bloggdesign

Innehåll

Design till din blogg

Det finns ett uttryck som säger "man får ingen andra chans att ge ett första intryck". Detta stämmer bra när det gäller just bloggdesign, en bra bloggdesign ökar chanserna att nya besökare väljer att komma tillbaka till din blogg. En lyckad blogg består av många delar, främst innehåll givetvis, men design på bloggen är ytterst viktig. En bra design är inte bara snygg, den är lättläst, fungerar i alla webbläsare och på alla mobiltelefoner och gör det enkelt för dina läsare att göra det de verkligen vill göra, dvs läsa, kommentera och rekommendera det de läser, dina blogginlägg.

Bloggdesign-mallar

Hos blogg.se kan du välja mellan många olika designer, så kallade bloggmallar, det finns många gratis designer att välja mellan, men även väldigt professionella designer som ingår i PRO-paketet, som är ett paket framtaget speciellt för de som tar seriöst på sitt bloggande avseende design och annat.

Snyggare typsnitt

I många år har man vart tvungen att ha standard-typsnitt när man designat sin blogg, eller tillgång till proffsverktyg som Adobe Photoshop. Idag finns det större möjligheter att jobba med ett större utbud av typsnitt på sin blogg eller hemsida. Google web fonts har över 300 typsnitt, alla fria att använda på din webb. På Typekit hittar du tusentals typsnitt, men med en annan prismodell. Gratis för ett par typsnitt på mindre bloggar/hemsidor medans det kostar pengar när bloggen växer sig större, dock så är möjligheten att få en unik design större genom de typsnitt som finns på Typekit då utbudet är enormt.

Premium bloggdesign med PRO

Om du registrerar dig för vårt PRO-paket så kommer du finna att du får tillgång till premium-mallar som är designade med olika fokus i åtanke. Förutom dessa designmallar så får du även tillgång till designmallar som är anpassade för iPhone, Android och tablets (iPad exempelvis). Det fina med PRO är att vi kontinuerligt lägger till nya designmallar. Som en extra touch på din design ingår även en egen domän om du registrerar dig för 1 års PRO.

Pris- och jämförelsetabell för PRO

Standard PRO 3 månader PRO 6 månader PRO 12 månader
Premium-mallar - x x x
Mobil-mallar - x x x
Reklamfritt - x x x
Egen domän - - - x
Pris / månad 0 kr 66 kr 49 kr 66 kr -32% 41 kr 66 kr -58%
Kostnad 0 kr 199 kr 299 kr 499 kr
Du sparar - - 0 kr / år - 198 kr / år - 297 kr / år

Så här gör du för att uppgradera till PRO

  1. Logga in på din blogg
  2. Gå in under fliken Medlemsnivå
  3. Välj mellan PRO i 3, 6 eller 12 månader
  4. Grattis, nu är du snart PRO bloggare