Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Är du vår nya toppbloggare? Skicka in din intresseanmälan här

Redaktionen 09/08

Just nu letar vi efter fler grymma toppbloggare som vill hänga med oss. Har du en aktiv blogg med en trogen följarskara? Vill du synas och bli highlightad på startsidan, i våra nyhetsbrev och på sociala medier? Då är detta något för dig!

 

Vi letar efter bloggar med över 50 000 sidvisningar per månad inom familj, lifestyle, mode, inredning, pyssel och lifehacks samt mat och bak. Bloggar du om andra spännande ämnen som horoskop, sex och relationer är vi också nyfikna på dig och din blogg.

Vårt erbjudande:

  • Få chans att växa – som toppbloggare har du chans att bli lyft på startsidan, i nyhetsbrev och på våra sociala medier när du bloggar om ämnen som intresserar våra besökare. 

  • Möjlighet till ersättning baserat på dina sidvisningar.

  • Bloggsamarbeten – har din blogg ett genomsnitt på minst  50 000 sidvisningar kan det ev. bli aktuellt med samarbeten i ett paket med blogg och dina andra sociala kanaler som t.ex. Instagram eller TikTok.  

  • Support – Få tips och trix för hur man lyckas med sin blogg, hjälp med tekniska frågor, guider för hur det funkar att blogga. Alltid snabb och bra hjälp. 

Hur du ansöker: 

  • Maila till [email protected]

  • Döp ämnesraden med ”Toppbloggare Blogg.se"

  • Skicka med en länk till din blogg samt din statistik (sidvisningar och unika besökare/månad) för den senaste månaden samt en kort beskrivning av din blogg.

Ett minimikrav för att bli toppbloggare är att du har minst 50 000 sidvisningar per månad i genomsnitt på din blogg.

 

 

Artikelbild: Pexels

Mest besökta bloggar
Gilla
Visa fler kategorier