Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Fynda lyxiga prylar – drömvinsten kan bli din för bara några kronor

Spinsell 10/06
Nu har du chansen att uppleva ett helt nytt tävlingsformat, hos Spinsell.se, som gör shoppingen ännu roligare – du kan vinna märkessaker och populära prylar, för bara några kronor!

Spinsell är Sveriges största tävlingssajt, med hundratals tävlingar och massor av vinnare varje dag. Deras nya tävlingsform är något du inte vill missa! Spinsells mål, och något de lyckats med, är att skapa en unik och lustfylld fyndupplevelse.

Hög vinstchans

Du kan alltså fynda fina saker från kategorier som bland annat skönhet, inredning, mode och elektronik. Men det bästa av allt är att du kan göra det från bara tre kronor, och dessutom ha en stor chans att vinna. Det finns mycket att välja mellan i de olika kategorierna, så du kommer lätt hitta något värt att spinna för. Spana in Spinsell här.

Spinna för att vinna

Du snurrar på ett hjul, och väntar med spänning – du spinnar för att vinna! Det fungerar som så att du köper en eller flera biljetter, och väljer sedan vilken produkt du vill snurra för.

Du behöver inte vänta länge, på knappt en minut vet du om drömfyndet är ditt! Vad sägs om fina barnkläder från märken som Mini Rodini till exempel? Finns också högtalare från Marshalls, smink från populära Urban Decay eller flera olika somriga parfymer. Ju fler biljetter, ju större chans till fynd. Det är ett helt nytt sätt att shoppa på – varför köpa när du kan vinna? Det är hur kul som helst!

Just nu har vi även en exklusiv kod att dela med oss av! Koden är BLOGGSOMMAR och den ger alla nya medlemmar 30 kronor i bonus, går inte att kombinera med andra koder. Klicka här för att komma till Spinsell.se! Hur bra som helst! Det vill du inte missa.

Gilla
Visa fler kategorier