Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Logga in Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Här är 10 prylar du kan vinna – från den nya tävlingsformen

Spinsell.se 25/06
Nu har du chansen att kamma hem drömfynden. Här är några riktigt fina saker du kan vinna, allt från söta barnkläder till kända sminkmärken.

Missa inte chansen att uppleva något nytt! Hos Spinsell.se har du chans att vinna hem flera populära produkter och prylar. Vi har också en kod att dela med oss av till alla fantastiska bloggare. Med koden BLOGG40 får alla nya medlemmar en bonus.

Spinsell är Sveriges största tävlingssajt – med flera tävlingar och vinnare varje dag. Vi har tagit fram tio fina saker som du kan vinna just nu. 

Det fungerar som så att du köper en eller flera biljetter, och väljer sedan vilken produkt du vill snurra för. Ju fler biljetter, ju större chans till fynd. Det bästa av allt är att det är hög vinstchans.

1. Det populära Tipi-tältet

Det här är ju rena drömmen för barnrummet. Hur mysigt som helst! Här kan du vinna det från bara 12 kronor

2. Blus från Newbie

Hur gullig är inte den här blusen? Perfekt för sommaren. Här kan du snurra på hjulet från 4 kronor.

3. Ergobaby Bärsjal

Här är en bärsjal i en härlig färg, från märket Ergobaby. Vinn detta drömfynd från 14 kronor.

4. Champagnekylare

En skål som den här är ett hett tips till sommarens alla fester, fyll den med is och håll dryckerna kalla. För 12 kronor är du med och tävlar här.

5. Baseballjacka från Mini Rodini

Den här snygga jackan blir perfekt för sommaren. Den är både vattenavvisande och har ett lätt och följsamt tyg. Finns i storlek 80-122. Här kan du vinna den för 22 kronor

6. Trådlåsa hörlurar från Marshall

Glöm sladdar och sådant trassel. Här får du chansen att vinna ett par grymma lurar med bluetooth, och upp till 30 timmar batteritid. Vinn dem hos Spinsell för 34 kronor.

7. Paletten Heat från Urban Decay

Det här kan vara Urban Decays populäraste ögonskuggspalett hittils. Få chansen och vinn den för 14 kronor.

8. Baddräkt

Den här baddräkten kommer från det amerikanska märket Hugo Loves Tiki och finns i storlekarna 2-7 år. Snurra på hjulet för 14 kronor.

9. Högtalare får Marshall

Marshalls högtalare har både grymt ljud och snygg design. Nu kan denna högtalare bli din för 34 kronor.


10. Vasen Äng från Klong

Älskar du inredning? Att sätta blommorna i denna rektangulära vas från Klong blir hur fint som helst! Snurra på hjulet för 36 kronor.
 


Glöm inte vår exklusiva bonuskod: BLOGG40 - som ger alla nya medlemmar 40 kronor i bonus, går inte att kombinera med andra koder. Hur bra som helst! 

Gilla
Visa fler kategorier