Topplista Upptäck
Skapa blogg Logga ut
Topplista Upptäck Skapa en Blogg Skaffa PRO Kundtjänst
Aktuellt
#intimtmedLN

Vinnaren i vårtävlingen: Min mormor inspirerar min stil! 

Moa Alfredsson 16/05
Vår vinnare Enna om vad det är som inspirerar henne!
Stilbloggaren Enna är vår vinnare i vårtävlingen! Vi inspireras av den glädje till mode som alltid lyser igenom i varje inlägg. Vart kommer den ifrån? Mormor såklart!

 

Grattis Enna! Du är vår vinnare, hur känns det?
Det känns helt otroligt att jag vann. Jag bestämde mig i sista sekund att delta mest för skojs skull, för oftast när man deltar i en massa olika tävlingar brukar man inte vinna vilket gjorde att jag hade inte stora förhoppningar på att vinna men den här gången ångrar jag mig inte!

Läs Ennas bidrag i tävlingen!

Du skriver mycket om mode och stil, vart kommer det intresset ifrån?
Personligen tror jag att mitt intresse är medfött... Sedan jag var jätteliten har jag tyckt att det har varit extremt roligt att välja min egen outfit osv. Dessutom har jag min mormor som är lika intresserad av mode som jag, så vi påverkar varandra rätt så mycket.

Ta del av tips och tricks på hur man kan organisera sin garderob!

Hur skulle du beskriva din stil?
Jag skulle beskriva min stil som feminin, klassisk, elegant och en gnutta trendig. Mina tips för att hitta egen stil är att först och främst kolla på vilka stilar som finns där ute och sedan ta bort de man inte gillar. Då har man kvar ett par stilar eller kanske bara en stil och då är det bara att kombinera dem. Självklart måste man också testa de olika stila i form av plagg för att se om det verkligen är någonting som man känner sig fin, bekväm och självsäker i!

I det här inlägger svarar Enna på en massa stilfrågor!

Vad hoppas du att din blogg kommer vara om ett år?
Om ett år hoppas jag att min blogg och mina antal läsare kommer växa. I takt med att det kommer fler läsare hoppas jag på fler kommentarer eftersom det är så kul att kunna kommunicera med de som läser min blogg. Att faktiskt få veta vad de tycker och tänker.

En av Ennas favvo looks!

Kan du tipsa om ett inlägg du skrivit som du gillar extra mycket?
Jag är väldigt nöjd med många av mina inlägg speciellt mina outfits inlägg så jag måste nog säga att jag är mest nöjd med mitt inlägg när jag fotade bilder på min nya plisserade kjol!

Grattis igen Enna! Vi hoppas du blir nöjd med dina priser! 

Gilla
Visa fler kategorier